George Cozma se alatura echipei de specialisti AVON in calitate de Hair Expert

Începutul lunii septembrie vine cu noutăți în echipa AVON: George Cozma, unul dintre cei mai tineri, dar și cei mai talentați hairstylists din țara noatră, devine noul Hair Expert al brandului, completând echipa de specialiști formată din Roxana Minea, make-up artist oficial și Ioana Simian, medic dermatolog.

La numai 23 de ani, George are deja 7 ani de experiență în hair styling, timp în care a devenit recunoscut pentru coafurile spectaculoase pe care le propune în proiectele în care este implicat. Portofoliul lui cuprinde pictoriale beauty realizate pentru reviste glossy (ELLE, Harper’s Bazaar, Glamour, Cosmopolitan, Marie Claire, Beau Monde etc.), sesiuni foto pentru branduri celebre (H&M, NISSA, I.D. Sarrieri, Vodafone, Promenada Mall, Băneasa Shopping City) sau hair styling pentru videoclipuri ale unor artiști de succes (Antonia, Lidia Buble, Nicole Cherry etc.). Portofoliul complet este disponibil aici.

Ultimii 2 ani l-au găsit prezent pe lista scurtă a nominalizaților din categoria Best Hairstilist la Elle Style Awards, unul dintre cele mai importante evenimente care premiază specialiștii din industria beauty.

„Pentru orice stilist, colaborarea cu un brand atât de mare este motiv de mândrie și vine ca o confirmare a valorii muncii sale. Sunt foarte entuziasmat să fiu parte din echipă, mai ales că se anunță o toamnă AVON bogată în proiecte de îngrijire a părului.”, spune George Cozma.

George va fi protagonistul proiectelor dedicate gamei Advance Techniques, o colecție formată din nu mai puțin de 100 de concepte, care oferă un ritual de îngrijire complet: de la îngrijire de bază, până la styling, colorare sau accesorii.

Vineri, 7 septembrie, el va întâlni comunitatea Avon Space pentru prima dată în calitate de Hair Expert, într-o sesiune Facebook Live în care va prezenta modalități creative de reinventare a coafurii pe parcursul zilelor săptămânii.

Despre AVON

AVON este prezent de 21 de ani pe piața din România, timp în care și-a menținut o poziție de top în preferințele consumatorilor, reușind în același timp să pună bazele uneia dintre cele mai mari comunități de femei. Compania este preocupată nu numai să aducă frumusețe și oportunitate de carieră femeilor, dar și să le îmbunătățească viața, promovând respectul pe care societatea îl datorează rolului lor în dezvoltarea socială și militând continuu pentru sănătatea și standardul lor de viață.