***ALERTA MEDIA*** George Russell a purtat colectia Tommy Hilfiger Vara 2023 la Marele Premiu F1 de la Silverstone

Tommy Hilfiger, care este deținut de PVH Corp. [NYSE: PVH], anunță că pilotul de Formula 1 Mercedes-AMG Petronas, George Russell, a purtat colecția TOMMY HILFIGER Summer 2023 la Marele Premiu de la Silverstone, pe 7 iulie 2023. George Russell poate fi văzută purtând un polo supradimensionat în dungi, pantaloni din gabardină cu croiala conică Hampton a mărcii și pantofi sport din piele.

HILFIGER Summer 2023 este o sărbătoare a stilului de viață Tommy, oferind elemente clasice esențiale gata de vară, în nuanțe strălucitoare, imprimeuri îndrăznețe și texturi înalte. Siluetele clasice sunt reîmprospătate cu un stil fără efort, prezentând culorile emblematice roșu, alb și albastru ale mărcii. Câștigătorul Marelui Premiu, George Russell, a îmbrățișat aspectul clasic american cool al sezonului.

Prietenii și adepții mărcii sunt invitați să se alăture conversației pe rețelele sociale folosind #TommyHilfiger și @TommyHilfiger.

UNDE: SILVERSTONE 2023 GRAND PRIX
CÂND: IULIE 7, 2023

LINK-URI CĂTRE TOMMY.COM:
· Signature striped oversized Polo
· Gabardine trousers in the brand’s tapered Hampton fit
· Leather trainers

Despre SARKK
SARKK a fost fondată în 1998 cu scopul de a fi distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord și Moldova.

De la 1 iulie 2019, compania a fost numită și distribuitor exclusiv pentru Calvin Klein în Grecia, România, Cipru, Bulgaria, Albania și Macedonia de Nord.

Extinderea companiei se bazează pe o abordare omnichannel și produsele ambelor brand-uri sunt disponibile în magazine fizice, prin parteneriate Shop In Shop, magazine Outlet, o largă rețea de clienți angro, precum și pe tommy.com

Vizând mereu o dezvoltare organică și durabilă, condusă de valorile CSR, SARKK, cu pași stabili și încrezători, este una dintre cele mai sănătoase corporații din industrie și se extinde captivând chiar și pe cei mai exigenți consumatori.

Despre Tommy Hilfiger
TOMMY HILFIGER este unul dintre cele mai recunoscute brand-uri de lifestyle premium din lume, o sursă de admirație și inspirație pentru consumatori din 1985. Brand-ul creează un stil emblematic, care prinde viață la intersecția dintre clasic și nou, creat împreună cu oameni care modelează cultura la nivel global. TOMMY HILFIGER celebrează esența stilului american clasic cu o notă modernă. Tommy Hilfiger oferă consumatorilor din întreaga lume calitate premium, prin TOMMY HILFIGER și TOMMY JEANS, cu o gamă largă de colecții, inclusiv îmbrăcăminte sport, denim, accesorii și încălțăminte pentru bărbați, femei și copii. Tommy Hilfiger are un angajament de neclintit față de sustenabilitate și incluziune.

Vânzările globale în retail ale produselor TOMMY HILFIGER au fost de aproximativ 9,3 miliarde USD în 2021, iar brand-ul este susținut de peste 16.000 de asociați din întreaga lume – prezent în 100 de țări și în peste 2.000 de magazine, inclusiv cel mai mare magazin global al său, tommy.com.