Bronz natural si o piele mai sanatoasa cu Gerocossen Natural Sun

Gamă solara cu filtre 100%  naturale – filtre minerale și uleiuri protectoare naturale

Fă cunoștință cu produsul de protectie cu filtru solar complet natural, vedeta acestei veri! Gerocossen Natural Sun este inovația laboratoarelor Gerocossen, bazată pe un sistem de protectie 100% natural format din filtre minerale și uleiuri protectoare, ce asigură un ecran natural. Noutatea absolută constă în formula ce reflectă razele nocive solare și protejează tenul grație ingredientelor active.

Cremele cu factor ridicat de protecție UVA/UVB conțin ulei de karanja, un filtru solar natural. Alte trei uleiuri completează spectrul protector. Uleiul de morcov, bogat în beta-caroten, are proprietăți antioxidante și previne îmbătrânirea pielii. Uleiul de măsline hidratează și regenerează, iar uleiul de cătină asigură un bronz sănătos datorită vitaminelor A și E.  

Ambalajul prietenos asigură o aplicare ușoară pentru orice membru al familiei. În plus, indiferent de vârsta tenului, există un produs potrivit pentru fiecare. Loțiunile au factor de protecție 30 sau 50 și se împart în două game: cea pentru copii și cea pentru adulți. Cremele din gama Natural Sun au o textură fluidă ce se absoarbe rapid. De asemenea, crema este rezistentă la apă și sare, ceea ce o transformă într-un produs de bază din bagajul de vacanță. Orele de după plajă sunt importante pentru piele, astfel că Gerocossen propune și un balsam blând, pe bază de ulei de cătină și susan, aloe vera și pantenol. Acesta calmează arsurile solare, hidratează pielea expusă razelor și previne îmbătrânirea prematură.

În plus, produsele din gama Gerocossen sunt biodegradabile, mediul înconjurător fiind o preocupare constantă a companiei românești cu tradiție în industria cosmetică. Prețurile încep de la 19 lei iar pachetele promoționale pornesc de la 36 lei. Produsele sunt disponibile online, dar și în principalele lanțuri de super și hypermarketuri și în farmacii tip plafar.

Detalii online: www.gerocossen.ro

Gerocossen este o companie românească, înființată acum aproape 30 de ani de către trei antreprenori locali – Stanca Cismaru, Elvira Sas şi Radu Aurel Bogdan, cu background în industria cosmetică. Cei trei au îmbinat know-how-ul și noile tehnologii cu puterea recunoscută a plantelor și ingredientelor naturale și au creat astfel unul dintre primele branduri autohtone pentru produse de înfrumusețare. Produsele realizate în fabrica din Pipera sunt comercializate în hipermarketuri, supermarketuri, magazine de specialitate, reţele de farmacii şi plafaruri, precum și în magazinul online dedicat.