glo™ sustine industriile creative la RCW 2022. 11 zile de arta in toate formele ei: muzica, design, tehnologie si fashion

gloTM continuă demersul #RWAC de susținere a artei și va fi prezent în cadrul celei de-a doua ediții Romanian Creative Week (RCW22), evenimentul dedicat industriilor creative românești, care se va desfășura în perioada 20-30 mai 2022, la Iași.

Prezența gloTM în cadrul festivalului RCW face parte din inițiativa #RebelsWithaCause, care a început în 2021 și continuă și anul acesta. Locul de întâlnire al artelor, unde explorarea creativității este încurajată dând RE:START întregii țări, este și locul unde gloTM te așteaptă să descoperi conceptul FUN&PURPOSE, libertatea de a experimenta, combinația ideală între artă și entertaiment.

Diversitate, creativitate si culoare la RCW22
Inițiativa Rebels with a cause, prin care gloTM promovează creativitatea și imaginația artiștilor ca parte a misiunii brandului de a susține comunitatea artistică din România, poate fi descoperită la Iași încă din prima zi a RCW22:  

– gloTM a pregătit surprize în cadrul Catedral, evenimentul care îmbină muzica și artele vizuale; vom fi acolo pe 20 și 21 mai, la scena din Grădinile Palas Iași, alături de nume celebre din industria muzicală românească și internațională, cu jocuri de lumini inedite și un gloTM Premium Lounge unde să socializezi, să te relaxezi și să o iei de la început;
– din 22 mai, vizitatorii se vor putea bucura de experiențele  gloTM în secțiunile House of Influencers, New Media Alley, New Media Street, unde sunt pregătite activări inedite, instalații care folosesc tehnologii new media cu efect wow și zone instagramabile;
– din 27 mai, gloTM vă așteaptă la VAN pentru diverse activări și animații ledscreen în zona de catwalk, pentru a vă lăsa inspirați de creațiile realizate de designeri consacrați; începutul spectacolului va fi marcat de un moment special care nu trebuie ratat – o trupă care va dansa pe scenă în ținute concepute de Irina Schrotter.  

Industriile creative – arte interpretative, muzică, film, modă, arte vizuale, new media, design – vă așteaptă la Iași alături de gloTM, pentru a experimenta arta sub conceptul #breakbinary, în cadrul perfect conturat de Romanian Creative Week, unde artiști talentați aflați la început de drum găsesc surse de inspirație.  

RCW22 continuă și anul acesta alături de gloTM misiunea comună de a susține industriile creative, asigurând un eveniment unde dezvoltarea, creația, inspirația și distracția se contopesc la fel ca arta prezentată în toate formele ei în cadrul celor 11 zile de festival. Campania #RebelsWithaCause derulată de glo are ca scop susținerea industriei creative și a artiștilor români, ca parte a misiunii de brand. Filosofia acestuia este de a aduce împreună combinații inedite și experiențe noi, din dorința de a arăta că arta are atât sens, cât și impact pozitiv în dezvoltarea sustenabilă a comunităților.  

*(18+) glo™ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină.