GORENJE lanseaza cea mai noua linie de design in materie de electrocasnice de bucatarie, GORENJE BY STARCK

Gorenje, unul dintre cei mai mari producători de aparatură electrocasnică la nivel mondial, cu prezență în peste 90 de țări și experiență de peste 65 de ani, lansează cea mai nouă linie de electrocasnice dedicate bucătăriei, Gorenje by Starck. În România, compania Gorenje se bucură de o istorie de peste 20 de ani, in care a lansat toate liniile de design, precum și restul produselor din gama internațională. 20 de ani în care a încheiat parteneriate durabile cu majoritatea distribuitorilor din piață.

Noua gamă completă de cuptoare incorporabile, sertare termice, cuptoare cu microunde, plite, hote, frigidere, sertare și panouri de decor pentru mașini de spălat vase poartă semnătura renumitului designer Philippe Starck. Designul minimalist, sticla reflectorizantă și oțelul inoxidabil sunt elemente ce se integrează perfect, reflectând stilul de viață, dar și personalitatea utilizatorului. Atenția la detalii și efecte vizuale, împreună cu mânerele portocalii specifice colecției, introduc o pată de culoare și umanitate în orice bucătărie. Tehnologia de înaltă generație se îmbină armonios cu un design elegant și simplu pentru a crea electrocasnice de calitate superioară, atât din punct de vedere al esteticii, cât și al funcționalității și al eficienței energetice.

„Designul este o componentă care influențează în mod semnificativ decizia consumatorului în momentul în care dorește să își doteze bucătăria. Prin noua linie de electrocasnice, Gorenje a încercat să meargă dincolo de formele obișnuite ale aparatelor de uz casnic și aduce noi perspective pentru a crea utilizatorului o experiență holistică”, a declarat Damir Drazetic, General Manager Gorenje România.

„Provocarea a fost aceea de a crea ceva impecabil din punct de vedere tehnologic, dar care să îți ofere în același timp sentimentul de confort, căldură și umanitate. Eleganța acestei colecții constă în simplitatea liniilor și designul minimalist „, explică Philippe Starck.

Gorenje by Starck garantează un standard ridicat al eficienței, consum scăzut și rezultate excelente fără a neglija personalitatea unică a fiecărei locuințe.

Cuptoarele Gorenje by Starck vin cu un sistem de ventilație inovator care garantează circulația optimă a căldurii, asigurând astfel gătirea simultană pe mai multe niveluri, fără a se realiza transfer de mirosuri și arome. Alimentele preparate vor fi acum mai sănătoase, ingredientele păstrându-și intacte textura, gustul și calitățile nutritive. Toate cuptoarele cu microunde sunt echipate cu Tehnologia Inverter, care permite o distribuție uniformă a energiei pe bază de pulsații. Ca urmare, alimentele își mențin toate vitaminele, mineralele și fibrele, iar timpul de preparare este mult mai scurt.

Tehnologia XpandZone cu care este dotată plita cu inducție permite transferul eficient al căldurii de la plită la vasul de gătit, oferind totodată mai mult spațiu pentru vase mai mari. Funcția PowerZone îmbunătăţeşte performanţele plitei cu inducţie, utilizând doar 25% din energia consumată în mod obișnuit.

Hotele Gorenje by Starck sunt echipate cu un senzor de înaltă generație, AdaptTech, care detectează nivelul de impurități, abur și umiditate, reglând viteza ventilatorului în mod automat. Sistemul inovator de aspirare a aerului optimizează consumul de energie și în același timp reduce semnificativ zgomotul.

Tehnologia IonAir cu care este încorporată noua versiune de frigidere oferă umiditate optimă și temperatură ideală în fiecare compartiment, asigurând prospețime de durată alimentelor. Totodată, sistemul de monitorizare AdaptTech analizează obiceiurile de utilizare a dispozitivului.

Noua linie de electrocasnice, Gorenje by Starck, se integrează perfect în orice bucătărie și îi completează aspectul modern. Elementele centrale și distinctive ale colecției sunt oțelul inoxidabil și sticla reflectorizantă, o îmbinare perfectă ce introduce noi standarde în materie de electrocasnice de bucătărie, oferind utilizatorului posibilitatea de a-și reflecta stilul de viață, personalitatea și pasiunile în echiparea bucătăriei sale.