GUINOT se alatura marilor branduri de frumusete in El Studio Titulescu

Guinot s-a lansat oficial în El Studio-Titulescu!

De acum, toți clienții salonului se pot bucura de beneficiile tratamentelor nr. 1 în saloanele de înfrumusețare din Franța. Cu această ocazie, în cadrul unui eveniment restrâns, o parte din clientele fidele au testat în premieră ritualuri personalizate, cu formule patentate, exclusive.

O experiență unică, tratamente profesionale cu metode exclusive și un aparat brevetat, special conceput pentru a atinge toate obiectivele de frumusețe. Aceasta este rețeta unui brand cu istorie de peste 50 de ani în tratamentele cosmetice faciale și corporale, divizată în 6 tratamente cu rezultate spectaculoase de la prima încercare.

Cercetătorii și terapeuții în înfrumusețare ai brandului au reușit să combine într-un mod unic ingrediente atent selectate și fără parabeni, pentru a acoperi toate nevoile pielii. Astfel, poți trata orice tip de ten: deshidratat, uscat, matur, sensibil, uleios, cu pete sau să îl pregătești pentru expunerea la soare.
Fiecare ritual începe cu o diagnoza a tenului și se personalizează în funcție de nevoile acestuia, tratamentele anti-aging realizându-se cu ajutorul unui aparat de ultima generație, o inovație în domeniu, care creste energia celulară, regenerând vizibil trăsăturile fetei mulțumită celor 3 funcții: Ionizare Dinamică, Efect Termic și Lifting Stim.

Iți dorești o piele mai tânără, radiantă și luminoasă? Te invităm la El Studio pe Șoseaua Titulescu, nr. 14 să descoperi efectele îngrijirii Guinot. Tot de aici iți poți achiziționa și produsele de îngrijire pentru acasă, doar la recomandarea specialistului estetician. Acestea nu sunt toxice și nici agresive cu pielea și se adresează tuturor tipurilor de ten, chiar și adolescenților cu acnee.

Pentru programări apelați 021 311 8340.

www.el-studio.ro