Gusta Sarbatorile alaturi de LINO LADA!

L-a întrebat vreodată cineva pe Moș Crăciun care este desertul lui preferat în afară de fursecurile cu lapte?!

Punem pariu că nu. Așa e că habar nu aveați cât de mult îi place să mănânce crema tartinabilă LINO LADA cu lingura, direct din borcan?

Din 1998, brandul LINO a pus la dispoziția iubitorilor gustului dulce delicioasa cremă tartinabilă LINO LADA, care a cucerit piața rapid. Obținută din cele mai bune ingrediente de origine naturală – cea mai bună cacao, cel mai bun lapte integral și cele mai bune alune – crema este perfectă pentru a fi consumată pe pâine, pentru umplerea clătitelor și prăjiturilor sau cu înghețată (da, chiar și iarna!).

Păi, dacă îi place să savureze un pahar cu lapte, cum crezi tu că nu s-ar bucura el să găsească alături și o felie de pâine prăjită pe care e pusă din belșug LINO LADA lapte, crema cu un gust și o textură irezistibilă?! Din lapte integral și cele mai fine alune, bogată în calciu, această delicioasă cremă tartinabilă este tot ce are nevoie pentru a prinde puteri în cea mai lungă noapte de muncă pe care o are, când trebuie să ajungă cu daruri în toate casele de pe întreg pământul. Știi, Moșul nu e nici pretențios și nici năzuros. Lui îi place la fel de tare și LINO LADA cu alune de pădure, și LINO LADA Cocos, și LINO LADA Duo. Pentru că fiecare dintre ele are ceva special, inconfundabil și delicios. Pe primul îl definește gustul alunelor de pădure atent alese și al pudrei de cacao de cea mai bună calitate. Pe celălalt, în primul rând făina de nucă de cocos, apoi laptele și alunele de pădure. Unde mai pui că această combinație nici nu conține gluten, ceea ce înseamnă că de minunea de desert se poate bucura și renul Rudolph dar și copiii și părinții, și bunicii. Cât despre LINO LADA Duo, ce să mai zicem, până și pe Grinch îl îmbunează, pentru că este o cremă delicioasă produsă din ingrediente naturale, cu alune atent selecționate și prăjite fin, care sunt o sursă excelentă de minerale și vitamine, cu cacao bogată în antioxidanți și lapte plin de calciu. O combinație de alb și negru preferată de cam toată lumea. Cu o valoare energetică ridicată, crema tartinabilă LINO LADA Duo este ideală pentru copii și sportivi. Poate fi consumată ca și ingredient în deserturi sau pe pâine, la micul dejun.

Așteaptă-l pe bunul Moș Crăciun cu bunătăți din gama LINO LADA și se va simți și el dator să îți lase sub brad un dar de zile mari, unul cu totul special, într-un ambalaj pe măsură, de sărbătoare, pentru astfel de momente speciale: LINO LADA Gold.

Lino Lada Gold este produsul premium care satisface pe toată lumea, pe cei mici și pe cei mari, pentru că gustul este de-a dreptul irezistibil. Și bucurați-vă în dimineața de Crăciun de cel mai vesel și mai încântător mic dejun, cu clătite calde și pufoase umplute generos cu cremă tartinabilă, alături de un pahar cu lapte sau un ceai aromat de portocale sau de măr cu scorțișoară. Sărbătorile sunt o experiență senzorială completă, iar gusturile pot crea amintiri memorabile. Pe care toți copiii merită să le primească și păstreze.