Hagag Development Europe anunta lansarea unui nou proiect rezidential upper-premium: H Primaverii 1

Investiția este estimată la peste 20 de milioane EUR

Dezvoltatorul imobiliar Hagag Development Europe anunță lansarea unui nou proiect rezidențial upper-premium: H Primăverii 1. Investiția este estimată la peste 20 de milioane de euro.

În prezent în faza de proiectare, H Primăverii 1 va fi edificat pe un teren cu suprafața de 1.360 de metri pătrați și va afișa peste 4.000 de metri pătrați construiți de apartamente și spații comerciale, la care se adaugă mai mult de 2.000 de metri pătrați de construcție subterană, destinați exclusiv locurilor de parcare. Clădirea va cuprinde 18 unități rezidențiale și 700 de metri pătrați de spații comerciale, dispuse într-un regim de înălțime de -2 + P + 5E.

„Suntem încântați să lansăm pe piața locală un nou proiect rezidențial upper-premium care înglobează cele mai înalte standarde în materie de dezvoltări imobiliare. Poziționarea privilegiată, împrejurimile selecte și arhitectura remarcabilă, completate de facilitățile excepționale specifice zonei asigură toate premisele pentru ca H Primăverii 1 să devină, în cel mai scurt timp, un reper rezidențial emblematic al Bucureștiului.”, a declarat Yitzhak Hagag, co-fondator și acționar Hagag Development Europe.

Hagag Development Europe își continuă planurile de expansiune pe piața locală si rămâne unul dintre cei mai dinamici și proeminenți investitori activi pe piața locuințelor de lux. Noul proiect, H Primaverii 1, își propune să devină unul dintre reperele rezidențiale emblematice ale orașului, captând interesul nu doar datorită amplasamentului privilegiat, ci și datorită design-ului exterior impresionant și a detaliilor arhitectonice luxuriante. Proximitatea față de parcurile Bordei și Regele Mihai I, accesul la multitudinea de facilități premium din zonă, completate de accesul facil către zona de centru a orașului, au capacitatea de a transforma bulevardul Primăverii numărul 1 în cea mai dorită adresă din București.

Despre HAGAG Development Europe
Hagag Development Europe este un investitor și dezvoltator imobiliar specializat în proiecte din domeniul rezidențial, comercial și hotelier din România, listat la Bursa de Valori din Tel Aviv. Compania este implicată în achiziționarea, dezvoltarea, renovarea și administrarea mai multor clădiri și proiecte situate în zonele premium ale Bucureștiului și este singurul jucător de pe piața locală care plasează investiții semnificative în dezvoltarea segmentului de nișă al reînnoirii urbane prin reconversia clădirilor vechi, istorice, cu prezență arhitecturală unică.