Havana lanseaza "Danza", featuring Erik & J.Yolo

Dupa ce a cucerit publicul cu hituri precum „Vita Bella”, “Mon amour” si “Ecoute” (alaturi de Alexandra Stan), Havana lanseaza featuring-ul “Danza”, alaturi de Erik si J. Yolo, o coproductie Cat Music – Global Records.  Piesa este compusa de Vanotek, Sorin Seniuc, Alexandra Tirtirau, Erik Frank Tchatchoua si Yolo Jackques.

“«Danza» este o piesa care ne place foarte mult si ne bucuram ca am colaborat cu Eric si J. Yolo, doi artisti exotici si talentati care dau un sound fresh single-ului. «Danza» este o piesa care te va face, cu siguranta, sa dansezi, cu vibe-uri pozitive si influente reggaeton care speram sa ajunga la urechile voastre si in playlist-ul vostru!”, declara baietii de la Havana.

Cu peste 36 milioane de vizualizari adunate pe YouTube, single-ul si clipul „Vita Bella” a cucerit publicul din Romania si a avut impact in tari din Europa precum Franta, Belgia, Luxemburg, Olanda, Rusia, Grecia, Bulgaria. „Que Sera, Sera” este cel de-al treilea single Havana si a fost compus de Vanotek si Sorin de la Crush, doi dintre membrii proiectului, in studiourile Smash Production.