Hidratare-inteligenta, la nivel molecular, cu inovatia Dr.Grandel

Lipsa hidratării corecte și constante duce la apariția ridurilor, uscăciunii și scade elasticitatea pielii. Oligozaharidele și aminoacizii de origine marină, acidul hialuronic cu masă moleculară mică și ceramidele (molecule lipidice esențiale) contribuie major la creșterea și menținerea nivelului optim de apă în țesut. Dr.Grandel a creat formule de îngrijire a pielii feței, gâtului și decolteului cu efect de „umplere” și netezire instantă.

Gama Hydro Active, cu cele trei produse vedetă – Hyaluron Filler Caps, Hyaluron Refill Cream și Eye Contour Gel – acționează pentru a reda fermitatea pielii, prin remineralizare și refacerea structurii dermului, ce ajută la păstrarea efectului de hidratare. În plus, datorită texturii fresh, cremele de față pot fi folosite atât de femei, cât și de bărbați.

În completarea acestor concentrații puternice, sunt aduse ingrediente benefice precum untul de Shea, Squalane-ul obținut din plante, uleiul de Babassu și un complex din alge și apă de mare ce echilibrează tenul. Un studiu publicat de NielsenIQ arată că utilizarea de ingrediente naturale și respectul acordat mediului înconjurător sunt principalele criterii ale consumatorilor, în alegerea unui produs destinat îngrijirii pielii.

În cei 76 ani de prezență pe piață, Dr.Grandel a creat numeroase game cu ingrediente-active inspirate de natură. Printre acestea se regăsesc Vitamin Infusion, Beautygen, Timeless, Hydro Active și Pro Collagen.

Produsele sunt distribuite internațional, în peste 50 de țări, Dr.Grandel rămânând o afacere de familie cu fabrici doar in Germania: un nucleu ce generează permanent idei noi de cercetare si inovare. Calitatea începe încă din stadiul de dezvoltare a formulelor, continuând cu selecția materiei prime, producția și măsurile de conservare a resurselor naturale.

Toate gamele pot fi achiziționate din saloanele de cosmetică, în mediul online, la parteneri specializați cum este cazul Douglas, cât și în toate marile lanțuri de farmacii, dintre care cele importante fiind Farmacia Tei, Bebe Tei, Dr.Max și altele.

www.facebook.com/drgrandelromania
www.facebook.com/drgrandelromania