Holograme cosmice in colectia capsula Sprandi Universe

Sprandi prezice viitorul sportului în modă.

Moda sport va fi aerodinamică, nepământeană, luminoasă, la fel ca pantofii și gențile din cea mai recentă colecție capsulă a brandului.

Universul Sprandi reprezintă luminozitate, mișcare și stil. Colecția capsulă sport include adidași și genți. Fetele dinamice au la dispoziție pantofi înalți până la glezne în nuanțe de acvamarin, negru și combinație de negru cu accente curcubeu, pantofi sport într-o nuanță mai intensă de verde marin sau negru cu un accent multicolor. Colecția include și pantofi sport simpli, negri, culminând cu cizme flexibile cu talpă hologramă ce arată ca echipamentul hibrid pentru astronauți – pantofii preferați ai jucătorilor NBA și un model îndrăgit de influencers.

Printre alte accesorii se găsesc rucsacuri, genți de antrenament, borsete și huse. Toate modelele de genți de mână au o textură discretă – unele strălucesc ca o hologramă, altele sunt realizate din plăci asemănătoare unui vehicul spațial dintr-un film SF, altele au o suprafață netedă ca o oglindă.

Accesoriile din colecția capsulă Sprandi se potrivesc cel mai bine ținutelor sport unisex care țin pasul cu supereroina modernă. Viitorul se întâmplă acum!

Colecția capsulă Sprandi Universe este disponibilă acum în magazinele CCC, pe ccc.eu și în aplicație.

Fotografii: Zuza Krajewska
Model: Abigail Anderson
Styling: Michał Kuś
Make-up: Wilson
Hair: Piotr Wasiński
Scenografie: Anna Szczęsny
Director de Marketing: Katarzyna Krawczyk / CCC
Art Direction: Justyna Purzycka / CCC
Producție: Olga Janicka