Duo de exceptie! Horatiu si Bogdan Malaele cuceresc publicul din Romania cu noul spectacol plin de umor: "Editie Speciala"

Reprezentatiile lunii iunie, la: Brasov, Cluj-Napoca si Bucuresti

Lumea iubeste umorul, doreste sa rada cu pofta, sa simta macar pentru o seara fericirea pe care o dobandeste in proportii tot mai reduse. Horatiu Malaele, maestrul ironiei si al hazului inteligent, face un prim pas si revine in luna iunie pe scenele din Brasov, Cluj-Napoca si Bucuresti in noul spectacol fascinant si plin de umor: ”Editie Speciala”.

De aceasta data, Horatiu Malaele va fi secondat de fiul sau, actorul Bogdan Malaele. Muzica, special aleasa de indragitul artist Radu Captari si melodiile noi compuse pe texte ce apartin maestrului Horatiu Malaele, vor intregi universul in care spectatorul va rade cu pofta timp de o ora si jumatate.  

Protagonistii Editiei Speciale vor putea fi aplaudati la scena deschisa  de spectatorii care vor fi prezenti in data de 6 iunie, la Sala Patria din Brasov, in 22 iunie, la Cinematograful Florin Piersic din Cluj-Napoca, sau pe 24 iunie la Cinema PRO din capitala, incepand cu ora 19:00.

Spectacolul are o dinamica deosebita, Malaele, tatal si fiul avand momente spumoase de dialog actoricesc, sau monologuri ce vor face publicul spectator sa treaca prin stari afective intense, pornind de la vibratia emotionala si ajungand, in mod evident, la rasul in hohote. Noul spectacol are la baza texte puternice, pigmentate cu momente „Best of Horatiu”, culese din cele mai aplaudate reprezentatii ale actorului, un act artistic ce va demonstra inca o data ca nu poti sa nu il iubesti pe Horatiu Malaele, atunci cand metamorfozele scenice comunica simple adevaruri.

In plus, spectatorii prezenti la spectacolul ”Editie Speciala” din Cluj-Napoca si Bucuresti, vor beneficia de vizionarea filmului ”Funeralii Fericite”, in mod gratuit. Pelicula este o comedie exceptionala ce il aduce pe Horatiu Malaele atat in ipostaza de actor, cat si in cea de regizor, și ilustreaza o lume populata de personaje ciudate in care comedia neagra imbina satira sociala cu drama psihologica, pe muzica marelui compozitor Vladimir Cosma.

Biletele au fost puse in vanzare si pot fi achizitionate de la:

Brasov –  Sala Patria, Libraria St. O. Iosif  sau online de pe www.ticketnet.ro ;

Cluj-Napoca – standul Eventim din Iulius Mall, Cinema Florin Piersic  sau online de pe www.eventim.ro,  www.biletmaster.ro si www.ticketnet.ro.

Bucuresti – Cinema Pro, www.eventim.ro, www.bilet.ro, www.blt.ro, www.iabilet.ro  sau www.ticketnet.ro.

Duo de exceptie! Horatiu si Bogdan Malaele cuceresc publicul din Romania cu noul spectacol plin de umor: Editie Speciala