I AM BARBER - depaseste-ti limitele abilitatii si creativitatii!

In data de 28 octombrie, va avea loc la Bucuresti, la club The One, I AM BARBER, un show extraordinar pentru profesionistii pasionatii de barberingul national si international.

Pe scena evenimentului, vor fi prezentati de catre Cosmina Pasarin artisti de renume precum Josh Lamonaca, Emi Balogh, Ciprian Golan, Ciprian Ungureanu, Bosnea Valentin, Andi Cioabla, Rosu Victor, Liviu Manolache, Violeta Vyo, Kani, Barber Ghita, Lorena Cipriana, Miky Stelniceanu, Bogdan Cernat. Toti acesti artisti vor performa pe scena pentru a inspira si a propulsa cariera profesionistilor din public catre culmile succesului.

Excelenta in educatie si formare profesionala este unul dintre obiectivele principale ale PADIR – Patronatului Antreprenorilor din Industria Infrumusetarii din Romania iar pentru ca profesionistii din acesta industrie sa atinga potentialul maxim si sa profeseze la cele mai inalte standarde, este nevoie de crearea unei culturi care sa promoveze aceasta excelenta.

„Frizeria moderna este una dintre cele mai tinere ramuri ale industriei infrumusetarii in Romania si totusi ea s-a integrat si a recuperat rapid, iar acum este recunoscuta ca fiind una dintre cele mai dinamice si efervescente ramuri. Interesul profesionistilor de a participa la astfel de evenimente este un indicator clar ca barberii din tara noastra isi doresc evolutie, performanta de calitate si progres. Salutam initiativa organizatorilor si le uram succes tuturor profesionistilor care isi doresc depasirea limitelor abilitatilor si creativitatii. „ a declarat Corina Munteanu, presedinte fondator PADIR – Patronatul Antreprenorilor din Industria Infrumusetarii din Romania.

Organizatorul, Ciprian Golan, a obisnuit deja publicul cu evenimente unice si surprinzatoare iar pentru a confirma traditia, la aceasta editie, pentru un moment special, l-a invitat pe Puya.

„Deja a devenit cunoscut faptul ca, atat pentru a avea o cariera de succes dar si pentru a te mentine in top este foarte importanta participarea la astfel de evenimente, fie ca esti un stilist la inceput de drum, un veteran sau o companie pregatita sa-si duca afacerea la urmatorul nivel. I AM BARBER este conceput pentru a oferi ajutor, pentru a ghida, pentru a inspira, a sustine si a conecta profesionistii. Alaturi de PADIR, sau mai bine zis prin intermediul PADIR, unim industria infrumusetarii.” Ciprian Golan  organizatorul I AM BARBER

Show-ul I AM BARBER se va incheia cu o petrecere care va celebra atat evenimentul dar si implinirea a 7 ani de GOLAN pe piata de barbering din Romania.

I AM BARBER este organizat de Casa Golan Events & More si sustinut de BarberStore Romania, MERO, PADIR, ROVRA, Reservio si Dissproof.

I AM BARBER - depaseste-ti limitele abilitatii si creativitatii!