Ianuarie 2024 la Crime+Investigation

În luna ianuarie, la Crime+Investigation, asistăm la momente tensionate din sălile de judecată în noi episoade ale seriei „Filmat la tribunal”, explorăm întâlnirile online care au sfârșit tragic în emisiunea „Mi-am cunoscut ucigașul pe internet”, și investigăm cazuri care pot fi rezolvate doar cu ajutorul tehnologiei de ultimă oră în „Crime misterioase ale secolului XXI”.

Filmat la tribunal Sezonul 5B
Titlul original: Court Cam
Premiera vineri, 5 ianuarie, de la ora 23:00
(10×30′)

Seria „Filmat la tribunal” realizează o analiză complexă a unora dintre cele mai emoționante momente din sălile de judecată, surprinse de camerele de supraveghere. Astfel, publicul va putea asista la momente tensionate, care includ reacții neașteptate ale unor judecători furioși, confruntări directe iscate în timpul procesului sau chiar încercări de evadare ale unor acuzați.

Producția găzduită de prezentatorul de televiziune american Dan Abrams include, de asemenea, interviuri cu judecători și mărturii ale victimelor implicate în cazurile prezentate, pentru a completa imaginea de ansamblu a fiecărei povești prezentate pe parcursul celui de-al doilea sezon al serialului documentar.

Mi-am cunoscut ucigașul pe internet
Titlul original: I Met My Murderer Online
Din 8 ianuarie, de luni până vineri, de la ora 22:15
(26×30′)

Fiecare episod spune povestea modului în care o legătură pornită pe internet a dus la o crimă. Fie că este vorba de emoția întâlnirilor online, de momeala schemelor de a face bani sau de șansa de a-și înșela partenerul, fiecare poveste este diferită, dar toate au un final tragic. Cu analize de specialitate și dramatizări, serialul prezintă o echipă diversă de experți specializați în psihologie criminalistică, apărare penală, un autor de bestsellere, un ofițer de poliție pensionat, un influencer din social media cu aproape un milion de urmăritori și un agent al serviciilor secrete care i-a protejat pe președinții Barack Obama, George Bush și Donald Trump.

Crime misterioase ale secolului XXI (10×60′)
Titlul original: Murder in the 21st
Premiera marți, 23 ianuarie, de la ora 23:00

Emisiunea folosește materiale de arhivă autentice pentru a spune povești polițiste cu adevărat captivante, de actualitate. Folosind materiale de investigație reale, fotografii din arhive personale, postări pe rețelele de socializare, mesaje text, e-mailuri și alte urme digitale, această serie va dezvălui cele mai șocante crime din trecutul recent – crime care ar putea fi rezolvate doar cu ajutorul tehnologiei secolului XXI.

Despre Crime+Investigation®

Crime+Investigation® dezvăluie lumea complexă a crimelor, purtând telespectatorii într-o călătorie în căutarea adevărului, dreptății și a unei mai bune înțelegeri a comportamentului unui ucigaș.

Fiecare călătorie este personală și emoțională, fiind completată de poveștile anchetatorilor, experților și a victimelor și apropiaților acestora. Crime+Investigation® este disponibil la nivel internațional în peste 50 de milioane de locații și difuzat în 18 limbi.

Crime+Investigation® a fost lansat în România în 2013 și este prezent pe toate platformele majore de cablu din țară, inclusiv: Focus Sat, Next-Gen Communications, Orange și Vodafone.