In Ajun de Mos Nicolae, AMNA lanseaza "E sarbatoare acum"

In seara in care Mos Ene vine pe la gene, iar Mos Nicolae are grija ca ghetutele copiilor sa fie pline cu cele mai gustoase dulciuri si fructe, AMNA lanseaza „E sarbatoare acum”.

Versurile sunt scrise chiar de catre artista, iar piesa este produsa de Adina Bold.

„Am scris acest colind anul trecut, in Ajunul Craciunului. Cand simt mirosul de brad si cozonaci calzi, pur si simplu ma loveste inspiratia. Am inceput sa fredonez piesa, apoi versurile. Asa ca am lasat cozonacii in cuptor, supravegheati de mama si am fugit la studio sa inregistrez piesa. Sotul meu s-a suparat un pic pe mine ca am plecat chiar in Ajun, dar stiam ca o sa iasa o treaba buna. «E sarbatoare acum» este o urare si o incurajare spre a fi mai buni, mai fericiti si, nu in ultimul rand, sa apreciem mai mult ceea ce avem”, marturiseste AMNA.

AMNA a cucerit publicul cu piese precum „Tell me why”, „In oglinda” (feat. Robert Toma), „Arme” (feat. What’s UP) si „Nu poti sa ma uiti” (feat. Dorian), care au reusit sa stranga milioane de vizualizari pe YouTube si sa ajunga in topurile radiourilor din Romania. Anul acesta, AMNA a lansat „De Cate X Vrei Tu”, o piesa ce reda povestea din viata de zi cu zi a unui cuplu. In urma cu trei saptamani, artista a colaborat pentru a treia oara cu Robert Toma si au lansat „Aproape cel mai departe”.