In decembrie, HOMELUX vine cu reduceri de pana la 75% la scaune si servirea mesei

Homelux, unul dintre cei mai importanți furnizori de mobilier, decorațiuni și corpuri de iluminat din România, își pregătește clienții de sărbători și este gata să aducă un plus de eleganță casei și mesei festive de Crăciun. În luna decembrie, compania își invită clienții să exploreze campania specială de reduceri la categoriile de scaune și servirea mesei și astfel să îmbine confortul cu designul rafinat.

Cea mai frumoasă perioadă din an se apropie cu pași repezi, iar Homelux vă propune să vă transformați casa într-un sanctuar al confortului și ospitalității. Fie că sunteți în căutare de scaune confortabile, veselă și tacâmuri în tendințe sau accesorii care aduc magia sărbătorilor acasă, la Homelux găsiți tot ce aveți nevoie pentru a crea o atmosferă primitoare, la prețuri de sărbătoare, reduse cu până la 75%.

Fiți pregătiți să întâmpinați oaspeții cu cele mai delicioase preparate, pe care să le serviți în tăvi și platouri speciale, reduse cu până la 69%. Pentru băuturi alegeți pahare și căni simple sau cu diverse imprimeuri, categorii reduse cu până la 58%. Completați meniul cu tacâmuri în diverse finisaje și farfurii potrivite tuturor gusturilor, reduse cu până la 54%, respectiv 50%. Confortul este un aspect important, așa că nu uitați de scaune, disponibile într-o gamă variată de stiluri și modele, acum reduse cu până la 61%.

Intrați pe homelux.ro sau haideți în magazine și profitați de prețurile speciale, pentru a crea un spațiu de luat masa pe măsura momentelor festive. Este o oportunitate unică să vă pregătiți casa pentru sărbători și să vă bucurați de produse de calitate la prețuri avantajoase.

Reducerile sunt valabile în perioada 1-20 decembrie în magazinele Homelux din Focșani (Str. Aleea Parc nr. 2) și Râmnicu Vâlcea (River Plaza Mall, Calea lui Traian nr. 121), dar și pe www.homelux.ro.

#Despre HOMELUX

HOMELUX, magazin specializat în mobilă și decorațiuni, le propune clienților produse care le sporesc confortul de acasă, ajutându-i să își găsească stilul de design preferat.

Produsele au un raport excelent calitate-preț și răspund celor mai diverse stiluri: modern, clasic, etnic și romantic. Selecția este făcută de designeri de interior, astfel încât piesele sunt ușor de combinat, în funcție de stilul de design abordat pentru fiecare proiect de amenajare.