Ingrijire de iarna cu produse de la MioBio Organic Cosmetics

MÁDARA DE IARNA

Cremă SOS CICA RICH HYDRA-BARRIER
40ml | 157 lei

Salvatoarea pielii uscate!
Formula cu extract calmant de Centella Asiatica (CICA) – recunoscută pentru remarcabilul efect hidratant – a acestei bogate creme hydra-barrier are un efect rapid de calmare și hrănire a pielii foarte uscate, deshidratate și sensibile, consolidând bariera protectoare și contribuind la reechilibrarea epidermei.

DEEP MOISTURE Vitamin Oil
50ml | 145 lei

Doza zilnică de vitamine pentru piele.

Acest amestec multifuncțional de uleiuri de primulă, limba-mielului și semințe de zmeură, combinate cu extractul bogat vitaminizat de cătină și măceșe oferă pielii o supradoză de activi cu efect energizant care vizează uscăciunea, aspectul tern și semnele de oboseală.

Potrivit pentru față, decolteu, corp și scalp.

DD DAILY DEFENCE Cremă protectoare
60ml | 79 lei

DD Cream este balsamul multi-funcţional de protecţie maximă pentru ten, mâini şi corp. Confort & protecţie totală – regenerare intensivă şi protecţie impecabilă oferită pielii împotriva uscării când este expusă la intemperii, aer uscat, vânt sau frig.

INFUSION VERT – Cremă de mâini REPAIRING MULTI-LAYER
75ml | 49 lei

Formula „multi-layer” în straturi protectoare este îmbogățită cu esențe aromate de cimbrișor, coada calului și melisă.

INFUSION VERT – Cremă de corp INTENSE ANTIOXIDANT
200ml | 75 lei

Formula ei conține extracte de coada calului bogate în minerale împreuna cu cimbru și melisă, pline de antioxidanți. Contribuie la regenerarea epidermei și refacerea elasticității

IMMU Spray de gură protector
30ml | 58 lei

Spray-ul de gură certificat natural împrospătează respirația, ajută la menținerea sănătății orale (dinți, gingii) și totodată stimulează rezistența împotriva factorilor externi nocivi.

Acesta este formulat pe bază de ulei esențial de mentă, xilitol (menține sănătatea cavității bucale) și fitocomplexul IMMU-ACTIV compus din extracte naturale de echinacea, molid, usnea (un tip de lichen) cu rol antiseptic.

Creat fără zahăr și cu gust mentolat, ușor dulce, sprayul IMMU este ideal în perioade de stres, în sezonul rece sau atunci când călătorim.

IMMU Balsam de buze protector
4.5g | 58 lei

Formulat cu extract de molid cu efect antibacterian și uleiuri tămăduitoare, balsamul de buze protector calmează și hidratează buzele uscate.

Uleiuri naturale combinate cu unt de Shea au grijă de buzele uscate sau crăpate, pe când extractul antibacterian de molid oferă o extra protecție împotriva factorilor externi nocivi.

MÁDARA SUPERSEED OILS

Hiperconcentrate din 8 până la 10 uleiuri vegetale obţinute din seminţe preţioase de fructe nordice de pădure şi legume.

Micile seminţe ale fructelor de pădure şi ierburilor nordice conţin 1-5% ulei. Această cantitate minusculă este extrasă prin metoda presării la rece, relevând lipide naturale rare în componenţe unice. Uleiurile obţinute din seminţe au în compoziţie 60-80% acizi graşi esenţiali (Omega-3 şi Omega-6), antioxidanţi puternici şi vitamine, polifenoli, carotenoizi.

Testele dermatologice in-vitro şi in-vivo dovedesc faptul ca uleiurile obţinute din seminţe încetinesc procesul de îmbătrânire prematură a pielii provocat de deshidratare, de acţiunile dăunătoare ale mediului înconjurător sau a razelor UV.

SUPERSEED Soothing Hydration – ulei facial hidratant
30 ml | 215 lei
Obţinut din combinaţia unică a 8 uleiuri nutritive pure care oferă pielii hidratare, fermitate şi senzaţia imediată de confort.

SUPERSEED Radiant Energy – ulei facial iluminator
30 ml | 215 lei
Pe baza a 9 uleiuri preţioase și rare care oferă pielii luminozitatea tinerească.

SUPERSEED Age Recovery – ulei facial anti-aging
30 ml | 215 lei
Un puternic tratament anti-aging pe baza a 10 uleiuri rare cu efecte regenerante, care revitalizează şi învigorează tenul obosit.

SUSANNE KAUFMANN REFILLS

Dezvoltat pentru a reduce risipa de ambalaje, sistemul inovativ de reumplere de la Susanne Kaufmann este pur ecologic și nu reduce cu niciun strop plăcerea folosirii produselor.

Recipientele de refill au fost create pentru a prelungi viața ambalajelor din sticlă precum și pentru a reduce consumul de plastic și emisiile de carbon. Fiecare recipient, cu designul său inteligent, este fabricat din 75% materiale reciclate post consum și este ulterior reciclabil, fiind astfel ambalajul cel mai prietenos cu mediul.

Gel de duș & șampon REFILL
250 ml | 240 lei

Gelul de duş & şampon bestseller de la Susanne Kaufmann este formulat cu surfactanți naturali din zahăr. Răsfaţă zilnic pielea şi părul cu ingrediente active din salvie, sunătoare, nalbă şi aloe vera. Elementele solubile creează o peliculă fină care protejează pielea şi părul împotriva uscării.

Este recomandat întregii familii.

Gel facial de curățare REFILL
250 ml | 295 lei

Gelul de curăţare este indicat în mod special pentru tenul mixt.

Conţine extracte naturale din coada şoricelului şi „Meisterwurz” (Peucedanum ostruthium) – plantă medicinală din Alpi. Aceste plante sunt recunoscute pentru calităţile lor calmante şi antibacteriene.

Toate produsele se găsesc în magazinul MioBio (Jules Michelet 9 | Piața Romană, București) și onlinemiobio.ro