Inovatie pe piata din Romania: mobilierul de gradina din aluminiu slefuit

HOMELUX, magazin de mobilă și decorațiuni, își pregătește clienții de primăvară și le propune o soluție pentru amenajarea durabilă a grădinii: mobilier din aluminiu șlefuit.

De la piese individuale la seturi complete de relaxare, canapelele, fotoliile și mesele din aluminiu șlefuit sunt piese unice pe piața din România, fiind concepute să dureze o perioadă îndelungată.

Când vine vorba de amenajarea grădinii găsim pe piață o gamă variată de produse. Cum faci însă să le alegi pe cele mai bune astfel încât să nu fie nevoie să le schimbi de la an la an? Homelux vine cu o propunere imbatabilă, unică pe piața locală: . De ce este atât de special acest mobilier? În primul rând, și foarte important, poate fi utilizat pe o perioadă nelimitată, datorită materialului din care este realizat. Spre deosebire de aluminiul vopsit, care poate fi cuprins de rugină pornind de la o mică ciobitură a vopselei, aluminiul șlefuit își păstrează forma și aspectul. Astfel, chiar dacă este lovit, nu se deteriorează, fiind turnat în masă.

Un alt aspect foarte important este depozitarea pe timpul iernii. Ce poate fi mai neplăcut decât să stai cu grija mobilierului, astfel încât vremea capricioasă să nu te prindă pe picior greșit, cu prelata strânsă? Cu mobilierul de grădină din aluminiu șlefuit nu mai ai această grijă, deoarece îl poți lăsa afară pe zăpadă, ploaie și ger, fără a se deteriora.

Nu în ultimul rând, trebuie să ai în vedere și latura estetică: mobilierul din aluminiu șlefuit are un look modern, un design deosebit și va atrage atenția tuturor celor care vor trece pragul curții tale. De abia apărut pe piața europeană, acest mobilier este foarte apreciat în țări precum Italia, Spania, Norvegia sau Suedia. Acum, prin Homelux mobilierul din aluminiu șlefuit este disponibil și în România, fiind apreciat pentru frumusețea, utilitatea și durabilitatea lui.

Dacă ți-am atras atenția asupra acestui tip de mobilier, în gama Homelux găsești de la canapele și fotolii la șezlonguri cu taburet și măsuțe pentru șezlonguri, de la set de masă cu scaune pentru terasă la set de masă cu scaune pentru bar.

Amenajarea grădinii este un proiect important pentru cei care doresc să își creeze un colț de relaxare în aer liber, cu idei inovative, iar calitatea și confortul produselor folosite sunt esențiale pentru reușita proiectului. De acum, cu Homelux ai ocazia să alegi piesele de mobilier perfecte pentru a obține rezultate deosebite, rezistente pe termen nelimitat.
 

Despre Homelux
Homelux este o companie de retail în plină ascensiune, ce le propune clienților de la idei de amenajare la mobilier pentru toată casa, de la decorațiuni variate la corpuri de iluminat și covoare. Produsele au un raport excelent calitate-preț și răspund celor mai diverse stiluri: modern, clasic, etnic și romantic.  Compania are în momentul de față 4 magazine fizice: Homelux DN1 Value Centre București (fostul centru comercial Prisma), Homelux Ploiești (DN1, Ploiești-Brașov km. 6), Homelux Mercur (Piața Victoriei nr. 1) și Homelux Focșani (Str. Aleea Parc nr. 2).