Intr-un show intre prieteni si fani, alaturi de Smiley si multi artisti, Seredinschi a lansat "Iarta-ma sa te iert" in primul sau concert din Bucuresti

Seredinschi a lansat „Iarta-ma sa te iert”, in primul sau concert din Bucuresti, un show extraordinar intre prieteni, inconjurat de fani si artisti prieteni.

“A fost senzational! A fost un super vibe, la un moment dat nu mai intelegeam pentru ce piesa se striga “Bis!”. Evident ca am depasit timpul care ne fusese dat, ca am ajuns sa cant si cover-uri. A fost super tare! Va super multumesc”, povesteste cu emotie Seredinschi.

Seredinschi a fost protagonistul serii trecute, la evenimentul de lansare a single-ului „Iarta-ma sa te iert”, cantat la cererea insistenta a publicului, de trei ori. Artistul i-a avut alaturi pe colegii lui de la HaHaHa Production, Smiley, Dorian, Feli, Jean Gavril, Iova, dar si pe Raluka, Ana Baniciu, Nika si zeci de fani si prieteni apropiati.

„Piesa mea de dor”, „Ochii ei”, „Ayo” sau „Fata de pe Insta” au fost piesele pe care Seredinschi le-a cantat cu trupa in fata a peste o suta de invitati. Mai mult, Seredinschi a cantat si un cover al piesei lui Smiley ,“Ce ma fac cu tine de azi”, acesta fiind momentul in care Feli s-a decis sa urce pe scena si sa cante impreuna cu Seredinschi refrenul piesei.

“Traim intr-o perioada in care oamenilor le e greu sa fie asumati, desi inevitabil gresesc. Piesa “Iarta-ma sa te iert” a venit intr-un moment in care am simtit ca asumarea unei greseli facute duce mereu la iertare, iar iertarea reciproca deschide portile spre sentimente frumoase, si nu ostile. Sper ca cei care o vor asculta sa inteleaga ca un “iarta-ma” spus la momentul potrivit poate salva ceva ce in prima instanta nu poate fi recuperat”, marturiseste artistul.

Piesa e o coproductie HaHaHa Production si Cat Music, muzica fiind semnata de Serban Cazan, Adrian Emanuel Radu, Lucian Nagy si Andrei Maria (Smiley), iar versurile de Serban Cazan, Cristian Sanda, Vlad Ciresan, Andrei Maria (Smiley).

Seredinschi a inceput sa cucereasca inimile fanilor inca de la „Vocea Romaniei”, iar acum ca artist HaHaHa Production. Seredinschi sau “Sere”, cum ii place sa i se spuna, detine o voce impecabila si apreciata de catre public. Drumul in muzica a inceput alaturi de Smiley si echipa de la HaHaHa Production, unde a si compus prima sa piesa, „Piesa mea de dor”, care s-a auzit pe radiourile din intreaga tara. Tot el a fost vocea care a deschis toate concertele lui Smiley in cadrul turneului national “Confesiune”.

Seredinschi este un artist complex, compune muzica, face parte din cadrul grupului muzical “Mamma Mia” si este jurat la emisiunea TV “Canta acum cu mine”. Sere lucreaza si viseaza la piesa care sa ajunga in topurile nationale si internationale.