Iuliana Beregoi va sustine un concert caritabil la Sala Palatului pe 30 noiembrie

Iuliana Beregoi, cea mai cunoscuta adolescenta a entertainmentului romanesc, va urca pe scena de la Sala Palatului pe 30 noiembrie, intr-un concert dedicat iernii si sarbatorilor ce vor urma.

Desi se anunta un show exploziv, de la scenografie la invitati speciali, scopul principal al evenimentului este unul educativ, Iuliana indemnandu-si toti fanii sa doneze haine sau jucarii, pentru a fi donate catre copiii defavorizati inainte de Craciun.

In plus, Iuliana pregateste cateva surprize pentru publicul sau, printre care si referinte legate de primul film de cinema in care va juca, adaptarea serialului LARA pentru marele ecran care va avea lansarea la inceputul lui decembrie.

“Iarna este o perioada foarte frumoasa pentru mine, iar anul asta mi-am propus sa ofer mai multe decat o sa primesc. Am aranjat deja o parte din hainele si jucariile pe care le voi aduce inainte de concert si sper sa fie foarte multi copii care sa ma ajute sa strangem bucurii pentru cei mai putin norocosi. Asa ca impreuna cu echipa Mixton Music, m-am gandit sa facem varianta noastra de Craciun anul asta – Craciunul Jucariilor”, spune Iuliana.

Concertul promite sa aiba acelasi success ca primul sustinut acest an la Sala Palatului, cand s-a cantat cu casa inchisa. Biletele s-au pus in vanzare pe eventim.ro: www.eventim.ro/ro/bilete/iuliana-beregoi-bucuresti-sala-palatului-502399/event.html 

Iuliana Beregoi a devenit cea mai populara artista si vloggerita în rândul copiilor si adolescentilor din România, avand doar 7 videoclipuri cu peste 67 milioane vizualizari in total, propriul vlog YouTube cu peste 495K abonati si 60 milioane vizualizari.