Jocuri si concursuri de Halloween pentru cei mici, la Veranda Mall. Magi-matura buclucasa va asteapta la distractie

De Halloween, distracția este garantată la Veranda Mall – concursuri cu magi-mături, petreceri cu pinata, dovleci care se rostogolesc și multe alte jocuri specifice acestei sărbători îi așteaptă pe copii la locul de joacă din cadrul centrului comercial.

Pentru a testa creativitatea și îndemânarea celor mici, mall-ul va organiza un atelier de creat mături magice, care vor fi folosite ulterior într-un concurs de agilitate – Cel mai rapid zburător. Copiii vor parcurge o porțiune de traseu cu mătura, fără să o atingă, ca niște adevărați vrăjitori, după care vor rostogoli câte un dovleac, cu ajutorul măturii, până la finalul probei. Cea mai rapidă și mai puternică mătură va câștiga concursul.

Ambiția și perseverența sunt întotdeauna răsplătite la Veranda Mall, așa că, cei care se vor încumeta să participe la jocul de ring toss, Witch’s hat, și vor reuși să înscrie minimum 3 inele, vor fi răsplătiți cu bomboane și caramele, pe care le vor câștiga spărgând baloane în formă de dovleci de Halloween.

Trick or Treat? Pentru a încheia ziua în aceeași notă distractivă, vom pune la dispoziția celor mici 4 pinata sub formă de dovleci, lilieci, păianjeni și alte creaturi înfricoșătoare, care vor conține cele mai dulci și mai bune recompense. La spargerea pinatelor, vor putea fi folosite cozile măturilor utilizate la concursul „Cel mai rapid zburător”.

Toți copiii care vor vizita Veranda Mall de Halloween vor pleca acasă cu o amintire amuzantă a acestui eveniment, de la photo corner-ul special amenajat. Într-un decor tematic, cu accesorii amuzante, cei mici vor avea ocazia să creeze amintiri de neuitat, împreună cu gașca de prieteni de la Veranda, sau chiar și cu părinții.

„Anul acesta transformăm Halloween-ul într-o sărbătoare specială pentru cei mici la Veranda Mall. Așa că am pregătit pentru aceștia o serie de surprize amuzante, educative și interactive. Fie că vorbim despre concursuri de decorat mături magice sau despre jocuri de ring toss, distracția este garantată, iar prietenii Veranda Mall încântați”, a declarat Valentin Dobrescu, directorul Veranda Mall.

Pentru mai multe detalii legate de programul evenimentului, poate fi consultat website-ul www.verandamall.ro sau pagina oficială de Facebook Veranda Mall.

Despre Veranda Mall
Veranda Mall este primul centru comercial de proximitate din București, dezvoltat de Professional Imo Partners S.A. (fosta Prodplast Imobiliare S.A.), în zona Obor, inaugurat pe 27 octombrie 2016. Proiectul are o suprafață totală de aproape 30.000 de metri pătrați, incluzând spații comerciale, restaurante, cafenele și o zonă verde de 15.000 mp.

Printre chiriași se numără Carrefour, H&M, CCC, Deichmann, LC Waikiki, Orsay, C&A, Noriel, Pepco, Gerovital, Yves Rocher, Optiblu, Sensiblu, Metropolis, KFC, Starbucks, Pizza Colosseum, McDonald’s, Salad Box, Toan’s, English Home, Orange, Arsis-Vodafone și IQ BOX – Telekom.

Website: verandamall.ro 
Facebook: www.facebook.com/verandamall.ro