JUNO si Raluka lanseaza HIT-ul toamnei, Doua inimi

După ce JUNO a atins un succes memorabil prin colaborarea cu JO pentru piesa „Mă mai ia”, artistul colaborează cu Raluka la HIT-ul toamnei, „Două inimi”.

Prin această colaborare, artiștii atrag atenția către partea nevăzută din relații despre care nu vorbește nimeni. Piesa prezintă o poveste de dragoste transformată într-o competiție în care doar ego-ul câștigă.

„Piesa asta nu are nevoie de vreo explicație, e o piesa din inimă. Dintr-una singură. Simt că piesa și clipul sunt cel mai calitativ, bun și sincer produs al meu de până acum. N-ar fi putut sa fie asta fără Raluka. Sunt onorat si recunoscător ca a simțit sa facă asta. E din „DOUĂ INIMI” piesa de fapt. Felicitări și mulțumiri, Fenom, Angus, Barz si HaHaHa Production.” declară JUNO.

„JUNO a scris „Două inimi”, o piesa inspirată din întâmplări reale, care reușește să transmită foarte multă emoție. Când mi-a trimis demo-ul mi-a plăcut foarte tare și m-a bucurat propunerea lui de a colabora. Este un băiat talentat, care scrie foarte bine. Sper să ajungă mesajul la cât mai mulți dintre voi și să vă placă rolurile noastre din clip. A fost o filmare aparte, cu scene desprinse, din păcate, din viata reala. Îmi doresc să învățăm câte ceva de aici și să fim mult mai recunoscători pentru ce avem, să iubim mai mult. Enjoy!” declară Raluka.

Piesa este o coproducție între HaHaHa Production și Cat Music. Textul și muzica piesei sunt create de Alexandru Stancu(JUNO), la producție au lucrat Florin Boka, Angus Mihai și Andrei Barz, iar de mix & master s-au ocupat Florin Boka și Lucian Nagy.

Folow JUNO:
www.instagram.com/junorakis
www.tiktok.com/@junorakis
www.facebook.com/JUNORAKIS

Folow Raluka:
www.instagram.com/ralukaofficial
www.facebook.com/ralukaofficial
www.tiktok.com/@ralukaofficial

Magazine digitale: junorakis.lnk.to/douainimi