"Killing Me Softly" este cel mai fresh remake lansat de Las Olas

Las Olas lansează „Killing Me Softly”, un remake al celebrului hit lansat de către Fugees.

Ca în fiecare remake lansat, duo-ul Las Olas pune accent pe mood-ul pozitiv și vine cu vibe-uri fresh și un sound catchy. Single-ul este însoțit de un videoclip plin de culoare, ce te face să te gândești la cele mai frumoase amintiri „culese” din călătoriile petrecute alături de persoana iubită.

Duo-ul a lansat până acum piese precum „Magical” „Don’t Cry”, „Wicked game”, „Tom’s Diner”, „In The End”, „Diablo” și „Disfruto”. Format din DJ SAVA și MD DJ, Las Olas este un nou proiect muzical ce promite multe, mai ales că ambii artiști au un background colosal în industria muzicală. DJ Sava a colaborat cu artiști precum Connect-R, Raluka, Alina Eremia, Faydee, Irina Rimes și Ioana Ignat, iar de-a lungul timpului a lansat hituri care au generat sute de milioane de vizualizări pe YouTube și care au cucerit atât publicul din România, cât și de peste hotare.

MD DJ este un DJ și producător din România, care locuiește în Milano. Orientat către muzica groove și techno, artistul a început să experimenteze producția muzicală și DJ-ing-ul în urmă cu 13 ani, iar până în prezent a lucrat la peste 600 de piese și a mixat în mai multe cluburi din Europa. Cele mai apreciate producții ale sale sunt DJ Dark & ​​MD DJ – „Shiva” (Original Mix), Arilena Ara – „Nentori” (DJ Dark & ​​MD DJ Remix), Sonique – „It Feels So Good” (Mentol & MD DJ Remix) și DJ Dark & ​​MD DJ – „Ederlezi” (Original Mix).