La Baile Govora, Apele magice aduc vindecarea

Daca lasi deoparte ideile preconcepute si iei la pas Romania, vei descoperi minuni vindecatoare.

Un exemplu elocvent?  Baile Govora. Un mic Rai, binecuvantat de Dumnezeu. Un loc pur si ascuns de lume, la 22 de km de Ramnicu Valcea. Baile Govora  a fost si este una din cele mai bogate statiuni din Romania si Europa in apele iodurate si bromurate de origine organica. Chiar si acum, statiunea le face concurenta unor locatii balneare de renume mondial ca Bains, La Bonzboule (Franta), Bad Hali (Austria), Salmaggiore (Italia), Marianske Lazne (Cehia).

Care sunt factorii naturali de cura specifici Bailor Govora?
– Aici, la Baile Govora, mai mult decat oriunde, vindecarea incepe cu apa. Factorii naturali de cura ai locului sunt apele minerale de mare concentratie iodurate si bromurate, sulfuroase,
– Apele bicarbonate, sulfuroase,sodice, calcice hipone
– Apele sulfuroase, hipertone
– Apele minerale pentru crenoterapie
– La Baile Govora, te vei bucura de un climat continental, cu influenta mediteraneana, o umiditate relativ constanta, temperaturi fara valori extreme si usoara incarcare cu polenuri
 
1874 – atunci a inceput vindecarea
Vindecarea gratie apelor de la Baile Govora a inceput in anul 1874, odata cu primele lucrari de foraj. In anul 1887, a fost construit primul stabiliment balnear datorat medicului Zorileanu, pentru ca in anul 1914 sa fie inaugurat primul hotel cu baza terapeutica din Romania, Hotelul Palace.

De ce sa vii la Baile Govora?
Dar tu, de ce ai veni la Baile Govora? Ca sa iti umpli plamanii cu aer curat, ca sa te bucuri de apele minerale si de tratamentele care le au la baza. Stiai ca, cele 3 tipuri de ape minerale existente sunt folosite pentru tratament  dupa o schema precisa?

Cura externa
oape minerale de mare concentratie, iodurate, bromurate, sulfuroase, clorurate, sodice, hipertone;
oape minerale sulfuroase hipotone;

2.Cura interna
oape minerale bicarbonatate, sulfuroase, sodice, calcice, hipotone.

Statiunea Baile Govora este cunoscuta si pentru varietatea si caracterul terapeutic al apelor. Este singura statiune din tara cu ape minerale ce au o compozitie chimica diferentiata: ape sarate iodurate, bromurate, sulfuroase foarte concentrate, ape hipotone, sulfuroase, bicarbonate, sodice, calcice si magneziene.

Te invitam la vindecare! Poti profita de pachetul ”Aerosoli de toamna”, care contine 5 nopti de cazare cu demipensiune, 25 de proceduri terapeutice, acces nelimitat la SPA, la pretul de 1425 lei in camera single.

Afla mai multe pe  www.hotelpalacegovora.ro/oferte-hotel-palace.html
Str. Parcului, nr. 1, Baile Govora, Valcea.