Las Olas lanseaza remake-ul hitului "Midnight Sky"

Las Olas a pregătit un remake cool al hitului lansat de Miley Cyrus, „Midnight Sky”, o piesă ce îmbină stiluri precum disco, pop și rock.

Compusă de către Miley alături de Ryan Tedder (OneRepublic), Andrew Watt și Louis Bel, „Midnight Sky” este de fapt un fragment din viața artistei pus pe note muzicale. Deși clipul original regizat de însăși celebra artistă redă în imagini frânturi din viața sa personală și relațiile amoroase din trecut, duo-ul Las Olas pune accent pe mood-ul pozitiv și inspirațional, spre a trăi fiecare clipă cu fericire și recunoștință. Videoclipul te duce cu gândul la zilele toride de vară, unde briza mării este cea care îți aduce zâmbetul.

Las Olas a lansat până acum șase single-uri printre care „Don’t Cry”, „Wicked game”, „Tom’s Diner”, „In The End”, „Diablo” și „Disfruto”.

Format din DJ SAVA și MD DJ, Las Olas este un nou proiect muzical ce promite multe, mai ales că ambii artiști au un background colosal în industria muzicală. DJ Sava a colaborat cu artiști precum Connect-R, Raluka, Alina Eremia, Faydee, Irina Rimes și Ioana Ignat, iar de-a lungul timpului a lansat hituri care au generat sute de milioane de vizualizări pe YouTube și care au cucerit atât publicul din România, cât și de peste hotare.

MD DJ este un DJ și producător din România, care locuiește în Milano. Orientat către muzica groove și techno, artistul a început să experimenteze producția muzicală și DJ-ing-ul în urmă cu 13 ani, iar până în prezent a lucrat la peste 600 de piese și a mixat în mai multe cluburi din Europa. Cele mai apreciate producții ale sale sunt DJ Dark & ​​MD DJ – „Shiva” (Original Mix), Arilena Ara – „Nentori” (DJ Dark & ​​MD DJ Remix), Sonique – „It Feels So Good„ (Mentol & MD DJ Remix) și DJ Dark & ​​MD DJ – „Ederlezi” (Original Mix).