Las Olas lanseaza remake-ul piesei "I Will Survive"

Finalul de săptămână aduce un alt remake făcut de duo-ul Las Olas, de data aceasta al celebrului hit „I Will Survive”, lansat în 1978 de către Gloria Gaynor.

Cu versurile ce au cucerit lumea și un refren ce a stat pe buzele mai multor generații la cele mai tari petreceri, „I Will Survive” se bucură de o nouă versiune creată de Las Olas ce aduce un sound fresh ancorat în prezent.

Până în prezent, duo-ul a lansat remake-uri ale unora dintre cele mai iubite single-uri din lume, precum „Missing”, „Deep End”, „Bleeding Love”, „Killing me Softly”, „Wicked game”, „Tom’s Diner”, „In The End”, „Diablo” și „Disfruto”, dar și producții proprii precum „Magical” și „Don’t Cry”. Format din DJ SAVA și MD DJ, Las Olas este un proiect muzical ce promite multe, mai ales că ambii artiști au un background colosal în industria muzicală. DJ Sava a colaborat cu nume precum Connect-R, Raluka, Alina Eremia, Faydee, Irina Rimes și Ioana Ignat, iar de-a lungul timpului a lansat hituri care au generat sute de milioane de vizualizări pe YouTube și care au cucerit atât publicul din România, cât și de peste hotare.

MD DJ este un DJ și producător din România, care locuiește în Milano. Orientat către muzica groove și techno, artistul a început să experimenteze producția muzicală și DJ-ing-ul în urmă cu 13 ani, iar până în prezent a lucrat la peste 600 de piese și a mixat în mai multe cluburi din Europa. Cele mai apreciate producții ale sale sunt DJ Dark & ​​MD DJ – „Shiva” (Original Mix), Arilena Ara – „Nentori” (DJ Dark & ​​MD DJ Remix), Sonique – „It Feels So Good” (Mentol & MD DJ Remix) și DJ Dark & ​​MD DJ – „Ederlezi” (Original Mix).