Legaturi puternice cu Pandora: Funde elegante

Exprimaţi-vă stilul şi sentimentele într-un mod elegant, cu ajutorul noilor bijuterii sofisticate, împodobite cu funde impozante.

Funda rămâne un simbol important folosit în universul bijuteriilor, simbolizând cele mai preţioase legături. Pentru noul sezon, PANDORA aduce noi proporţii îndrăzneţe formei ondulate.

Ilustrând puterea şi feminitatea, seria Legături de iubirene aminteşte de legăturile nepreţuite şi sentimentele durabile dintre o mamă şi copilul ei, dintre două prietene sau colege, fiind bijuteriile ideale pentru a fi oferite în dar persoanelor dragi. Acest model rafinat în formă de fundă – realizat din argint 925 şi zirconiu cubic sclipitor – creează mai mult decât un accesoriu radiant, simbolizând unomagiu superb adus relaţiilor speciale din viaţa noastră.

Talismanul supradimensionat al seriei poate fi purtat pe o brăţară fixă fină, pentru a crea un look elegant de zi sau de seară. Pentru a aduce aminte de rafinamentul de altă dată, asortaţi şi cu inelul „Fundă briliantă” din aceeaşi colecţie sau adoptaţi un look cu multiple fundiţe aplicate pe brăţări, oferind astfel o notă modernă oricărui look.

#DOPANDORA

Descoperă bijuteriile în magazinele PANDORA şi pe www.pandora.net.

Pandora - Funde elegante

 

Pandora - Funde elegante

 

Pandora - Funde elegante

 

Pandora - Funde elegante

 

Pandora - Funde elegante

 

Pandora - Funde elegante

 

Pandora - Funde elegante

 

DESPRE PANDORA
Cunoscută în toată lumea pentru bijuteriile sale de înaltă calitate, finisate manual, disponibile la preţuri accesibile, PANDORA creează, fabrică şi comercializează bijuterii moderne, realizate din materiale veritabile. Inspirându-le pe femei să-şi accepte personalitatea şi să-şi exprime stilul propriu, bijuteriile fermecătoare şi feminine de la PANDORA simbolizează momentele de neuitat ale vieţii şi valorile personale. Creaţiile unice şi atent finisate de la PANDORA combină meşteşugul vechi de secole cu tehnologia modernă, fiind distribuite în peste 100 de ţări, de pe şase continente, prin aproximativ 7,800 de puncte de vânzare, incluzând peste 2,400 de magazine-concept.

Fondată în 1982 şi având sediul în Copenhaga, Danemarca, PANDORA are peste 27,300 de angajaţi în întreaga lume, dintre care aproximativ 13,200 sunt în Thailanda, unde compania fabrică produsele. PANDORA este listată public la bursa NASDAQ din Copenhaga. În 2017, veniturile totale ale PANDORA au fost de aproximativ 3,1 miliarde de euro. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să accesaţi www.pandoragroup.net sau găsiţi-vă inspiraţia pe www.pandora.net.