Levi’s® prezinta colectia de incaltaminte si accesorii pentru sezonul de Toamna-Iarna 2018-2019

Când vine vorba despre logo-uri, nu putem lăsa tricourile și hanoracele să se bucure de toată atenția. Pentru sezonul de toamnă-iarnă 2018, Levi’s® propune o serie de accesorii precum rucsace, borsete, șepci, toate având logo Levi’s®, Red Tab sau logo-ul “olimpic” vintage din 1984.

Fanii brandului Levi’s® își pot arăta dragostea purtând outfituri cu logo – dat fiind faptul că logo-urile supradimensionate s-au evidențiat în domeniul fashion în ultima vreme- nemaivorbind de faptul că ne readuce nostalgia anilor ‘80 și ’90, care ne-a cuprins pe toți în ultima vreme. Levi’s® a pus în valoare perioada anilor ‘80 și ‘90 printr-o serie de modele noi de încălțăminte. Cizmele și tenișii impresionează cu siguranță orice mulțime, în special dacă sunt asortați cu o pereche foarte cool de jeans.

GENȚI

Noutatea sezonului este dată de revenirea modelului de rucsac foarte popular Levi’s® L Pack, care vine într-o mulțime de culori noi, dimensiuni, printuri și țesături. Avem și un nou membru al familiei, L Pack mini – o versiune mai mică a acestui model de asemenea într-o serie de culori și printuri.

Pentru iubitoarele de fashion, care nu preferă rucsace, outfit-ul de iarnă poate fi completat de o borsetă, ce poate fi purtată într-un mod foarte cool, prinsă în lateral pe umăr. O altă opțiune foarte cool este geanta Sally Saddle Bag, modelul tip western de culoarea neagră cu bretea ajustabilă care poate fi purtată oricând, indiferent de vârstă. Pentru ținutele de zi cu zi, Levi’s® propune sacoșa din pânză – un must-have al sezonului.

Încălțăminte pentru femei

Indiferent ce porți în partea de sus sau cea de jos a oricărui outfit sau de stilul vestimentar pe care îl adopți pentru o zi relaxată de duminică sau pentru o ieșire seara cu prietenii, colecția de încălțăminte Levi’s® pentru femei pentru sezonul toamnă-iarnă 2018 include o serie de modele foarte cool și versatile. Modelul de cizme din piele al anilor ‘90, Glitz Gaia, oferă un vibe rock ‘n’ roll pentru o noapte de ieșit în oraș, chiar și în variantele pe bronz sau argintiu. De asemenea, modelul de cizme Western este o opțiune ce nu se demodează niciodată. Și, nu în ultimul rând, pentru zilele în care mergi la o plimbare pe stradă, Levi’s® îți propune o pereche de sneakers, ce o poți asorta foarte usor cu o pereche de jeans crop și tricouri sau hoodie-uri în culori vibrante.

Încălțăminte pentru bărbați

Pentru bărbați, Levi’s® propune o nouă gamă de cizme, începând cu gheata tip sneaker, ce combină foarte bine confortul și stilul elegant al unui sneaker cu cel robust al unei cizme clasice. Modelul Performance Boot, un nou stil ce folosește o tehnologie performantă, permite piciorului să se păstreze uscat și călduros, cât și confortabil, indiferent de condiții. O altă colecție must-have este și Rugged Casual, ce include un model în culoare neagră foarte punk rock, un model de cizme stil military, asemenea celor Track Boot, un stil de cizmă moștenit din modelul de piele prespălat, cât și modelul foarte popular Emerson sau Emerson Plus Boots, foarte stylish, cu șiret, perfect pentru orice plimbare în oraș. În ceea ce privește modelele de sneakers, sezonul de toamnă-iarnă prezintă două modele casual, clasic și modern, două variante din piele cool și potrivite pentru orice situație, în frunte cu mult râvnitul Levi’s® Red Tab.

Despre Levi’s®
Brand-ul Levi’s® exemplifică perfect stilul clasic American, cool și relaxat. Încă de la lansarea de către Levi Strauss & Co in 1873, blugii Levi’s® au devenit unul dintre cele mai recunoscute articole de îmbrăcăminte din lume – captând atenția și loialitatea oamenilor de-a lungul generațiilor. Astăzi, portofoliul Levi’s® continuă să evolueze printr-un spirit inovator, de neegalat în industria modei. Gama de jeans și accesorii este disponibilă în mai mult de 110 țări, permițând oamenilor din întreaga lume să își exprime stilul personal. Pentru mai multe informații despre Levi’s®, produsele și magazinele sale, vizitați levi.com.