LEVI'S® SCULPT+SUSTAINABLY SOFT - Atributele cheie pentru colectia Toamna-Iarna 2020

Fii stăpână pe ținuta ta! Tehnologia Levi’s® Sculpt + Sustainably Soft îți îmbrățisează corpul și este prietenoasă și cu planeta.

Levi’s® Sculpt prezintă tehnologia inovativă stretch denim ce netezește, sculptează și îți evidențiază silueta. Denimul este cel care îți îmbrățisează corpul și formele naturale ale acestuia, oferindu-i confort sporit și suport, lucru ce te face să simți că este special creat pentru tine. Iar acum îmbrățișează și planeta!

Sezonul acesta, Levi’s® Sculpt prezintă tehnologia Sustainably Soft—  ECOVERO™ și TENCEL™ Lyocell, fibre foarte moi provenite din lemnul recoltat sustenabil. Aceste noi producții din denim sunt doar o parte din eforturile continue ale brandului spre un viitor mai sustenabil. Folosind fibre provenite din păduri sustenabile ajută la conservarea pădurilor tropicale și a pădurilor antice, atât de importante pentru ecosistemul nostru. Astfel că, poți arăta și te poți simți bine în noua ta pereche de blugi sustenabili și moi.

Colecția din denim Levi’s® Sculpt + Sustainably Soft este disponibilă într-o varietate de modele, inclusiv Lot 700. Se mișcă o dată cu tine. Este mai confortabilă ca niciodată. Și da, este prietenoasă cu mediul înconjurător. “Nu puteam fi mai mândri de ce are de oferit modelul pentru femei Levi’s® Sculpt în acest sezon. Noua noastră țesătura Sustainably Soft îmbină într-un mod inovativ fibrele Tencel și tehnologia stretch, rezultând o serie de modele foarte moi și confortabile, ce flatează orice tip de ținută.” – Karyn Hillman, Chief Product Officer la Levi Strauss & Co.

LEVI’S® SCULPT  4-WAY STRETCH

Țesătura stretch foarte performantă este proiectată să se miște în orice direcție – sus-jos sau dintr-o parte în alta – oferind libertate mișcării, dar și o susținere excelentă. Mergi aici, mergi acolo, mergi oriunde.

LEVI’S® SCULPT  HYPERSTRETCH

Fabricați cu Hyperstretch, cel mai extensibil material al nostru, modelul oferă mobilitate extremă și susținere. Fără să se lase și fără să “facă genunchi”. Nu vă gândiți de două ori înainte să vă aplecați din nou – recuperarea încorporată înseamnă că acești blugi își păstrează forma, în fiecare zi activă.

LEVI’S® SCULPT  HYPERSOFT

Acei blugi pe care îi pui pe tine. Te cufunzi în ei. Acel denim hypersoft ce oferă extra senzație de confort și suport.

Pentru mai multe informații despre produsele Levi’s®, accesați site-ul www.levi.com sau vizitați magazinele Levi’s® din București, Cluj, Timișoara, Constanța, Iași, Galați, Sibiu și Brașov.

 

Despre Levi’s®
Brand-ul Levi’s® exemplifică perfect stilul clasic American, cool și relaxat. Încă de la lansarea de către Levi Strauss & Co în 1873, blugii Levi’s® au devenit unul dintre cele mai recunoscute articole de îmbrăcăminte din lume – captând atenția și loialitatea oamenilor de-a lungul generațiilor. Astăzi, portofoliul Levi’s® continuă să evolueze printr-un spirit inovator, de neegalat în industria modei. Gama de jeans și accesorii este disponibilă în mai mult de 110 țări, permițând oamenilor din întreaga lume să își exprime stilul personal. Pentru mai multe informații despre Levi’s®, produsele și magazinele sale, vizitați levi.com.