LEVI'S® XX CHINO si LEVI'S® 501® ‘93 STRAIGHT, noutatile colectiei LEVI'S® MAN SS20

În acest sezon, colecția Levi’s® pentru bărbați se bazează pe varietate.

Începând cu modelul LEJ 570 baggy, apoi modelul drept 501®’93, trecând la 502™ Slim Taper, până la noul model Skinny Taper, există o pereche de blugi Levi’s® pentru orice stare, formă a corpului sau ocazie. Liber și relaxat continuă să fie cuvintele cheie pentru colecția de primăvară/vară 2020. Mare parte din acest stil are la bază inspirația stilului de stradă a anilor ’90.

Noutatea sezonului este modelul non-denim pentru bărbați: Levi’s® XX Chino. Este un nou model de pantaloni non-denim, ce se axează pe confort și stil personal.

LEVI’S® XX CHINO Primăvară/vară 2020

Cum este binecunoscut de toată lumea, trăim în epoca Dadleisure. Mai exact a hainelor purtate într-un stil relaxat, în timpul liber, abordat de către tații noștri. Teneșii tatei, jeanșii tatei, tricourile polo – niciodată până acum garderoba unui bărbat aflat la jumătatea vârstei nu a arătat atât de cool. Și să nu uităm că o amprentă importantă a acestui stil inspirat de outfit-urile tatei este dată de modelul Chino. Pentru sezonul de primăvară/vară 2020, Levi’s® prezintă noua gamă non-denim pentru bărbați: Levi’s® XX Chino.

“Brandul tău preferat de jeanși îți aduce acum colecția preferată Chinos. Autentică și cu un vibe cool, noua noastră gamă Chino s-a inspirat pe de o parte din moștenirea brandului nostru iconic și pe de altă parte din centrul momentelor culturale de la moda de stradă la stilul skate. Sunt confortabili, dar și stylish, în special când sunt purtați cu perechea de teneși preferată. ”, spune Janine Chilton-Faust, Global VP al Men’s Design în cadrul Levi’s Strauss & Co.

Disponibili în modelele Taper standard, Taper slim sau în format drept, modelul Levi’s® XX Chino este o variantă mai tinerească cu o formă modernă și cu un plus de stretch pentru un confort sporit. În fond, modelul prezintă două tipuri de țesătură – soft stretch și Wonderknit – pentru cei care caută mai mult sau mai puțin stretch. Ambele sunt o modalitate perfectă de a valorifica tendințele casual cu o pereche de pantaloni ce oferă confort și stil într-o singură pereche marca Levi’s®.

Varietatea de culori depășește cu mult nuanța standard kaki. Totuși, dacă această culoare este preferata ta, Chinos prezintă o varietate de nuanțe din care poți alege. O particularitate legată de paleta de culori este dată de procesul de colorare: în primă fază, hainele sunt croite, iar apoi trec prin procedura de vopsire. Acest proces contribuie la obținerea unui look and feel relaxat, pentru perechea perfectă Chinos cu care poți ieși imediat din casă. Iar pentru bărbații care caută o variantă puțin mai fashion, modelul Straight Cropped Levi’s® XX Chino vine cu o cută în față pentru un aspect mai îndrăzneț.

 

LEVI'S® XX CHINO - LEVI'S® MAN SS20

LEVI’S® 501® ’93 STRAIGHT

În afară de modelul Chino, pentru sezonul de primăvară/vară 2020, Levi’s® continuă să re-energizeze iconicul model 501®. Astfel asistăm la o reîntoarcere la stilul de stradă, aducând în atenție modelul 501® ‘93 Straight pentru bărbați. Acest model este un clasic îndrăgit, purtat atât de o mulțime de icon-uri ale anilor ’90, cât și de multe figuri ce se află astăzi în centrul culturii actuale. Alături de acesta, item-uri cool precum: un hoodie clasic Levi’s®, o șapcă cu logo Serif sau o pereche de bocanci bej alcătuiesc ținuta ideală pentru o ieșire în oraș cu prietenii sau chiar un eveniment urban.

LEVI'S® 501® ‘93 STRAIGHT - LEVI'S® MAN SS20

Ambele colecții sunt disponibile în magazinele Levi’s® din Băneasa Shopping City, Mega Mall, Afi Cotroceni, ParkLake Shopping Center și Sun Plaza.

Despre Levi’s®

Brand-ul Levi’s® exemplifică perfect stilul clasic American, cool și relaxat. Încă de la lansarea de  către Levi Strauss & Co în 1873, blugii Levi’s® au devenit unul dintre cele mai recunoscute articole de îmbrăcăminte din lume – captând atenția și loialitatea oamenilor de-a lungul generațiilor. Astăzi, portofoliul Levi’s® continuă să evolueze printr-un spirit inovator, de neegalat în industria modei. Gama de jeans și accesorii este disponibilă în mai mult de 110 țări, permițând oamenilor din întreaga lume să își exprime stilul personal. Pentru mai multe informații despre Levi’s®, produsele și magazinele sale, vizitați levi.com.