***ALERTA MEDIA*** Lewis Hamilton a purtat produse din colectia Toamna 2023 Tommy Jeans la Qatar Grand Prix

Tommy Hilfiger anunta ca pilotul de Formula 1 Mercedes-AMG Petronas, Lewis Hamilton, a purtat produse din colectia Toamna 2023 TOMMY JEANS la Qatar 2023 Grand Prix, pe 5 octombrie 2023. Intrarea pilotilor in zona padocului este considerata de catre fani drept un moment de moda extrem de interesant.

Lewis Hamilton a fost vazut purtand o jacheta utilitara, cu guler inalt, tip palnie, un tricou cu logo si pantaloni cargo cu fit larg, toate in nuante deschise precum culoarea dovleacului, din colectia Toamna 2023 TOMMY JEANS.

Colectia Toamna 2023 Tommy Collection de la TOMMY Jeans ofera o viziune moderna a stilului, inspirata de evadarile in aer liber si elementele esentiale prep cool, Classic American. Cu o perspectiva contemporana asupra stilurilor de mostenire si a siluetelor de arhiva, produse specifice brand-ului prezinta un remix jucaus si se regasesc in intreaga colectie, inclusiv originalul Tommy Tartan, rosu, alb si albastru, dunga recognoscibila si monograma TH. Castigatorul Grand-Prix Lewis Hamilton a imbratisat aspectul american contemporan al sezonului.

Prietenii si fanii brand-ului sunt invitati sa se alature conversatiei in social media folosind #TommyHilfiger, si @TommyHilfiger.

UNDE: QATAR 2023 GRAND PRIX

CAND: 5 OCTOBRIE, 2023

CREDIT FOTO: ©Mercedes AMG Petronas F1

 

 

Despre SARKK
SARKK a fost fondata in 1998 cu scopul de a fi distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger in Romania, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord si Moldova.

De la 1 iulie 2019, compania a fost numita si distribuitor exclusiv pentru Calvin Klein in Grecia, Romania, Cipru, Bulgaria, Albania si Macedonia de Nord.

Extinderea companiei se bazeaza pe o abordare omnichannel si produsele ambelor brand-uri sunt disponibile in magazine fizice, prin parteneriate Shop In Shop, magazine Outlet, o larga retea de clienti angro, precum si pe tommy.com

Vizand mereu o dezvoltare organica si durabila, condusa de valorile CSR, SARKK, cu pasi stabili si increzatori, este una dintre cele mai sanatoase corporatii din industrie si se extinde captivand chiar si pe cei mai exigenti consumatori.

Despre Tommy Hilfiger
TOMMY HILFIGER este unul dintre cele mai recunoscute brand-uri de lifestyle premium din lume, o sursa de admiratie si inspiratie pentru consumatori din 1985. Brand-ul creeaza un stil emblematic, care prinde viata la intersectia dintre clasic si nou, creat impreuna cu oameni care modeleaza cultura la nivel global. TOMMY HILFIGER celebreaza esenta stilului american clasic cu o nota moderna. Tommy Hilfiger ofera consumatorilor din intreaga lume calitate premium, prin TOMMY HILFIGER si TOMMY JEANS, cu o gama larga de colectii, inclusiv imbracaminte sport, denim, accesorii si incaltaminte pentru barbati, femei si copii. Tommy Hilfiger are un angajament de neclintit fata de sustenabilitate si incluziune.

Vanzarile globale in retail ale produselor TOMMY HILFIGER au fost de aproximativ 9,3 miliarde USD in 2021, iar brand-ul este sustinut de peste 16.000 de asociati din intreaga lume – prezent in 100 de tari si in peste 2.000 de magazine, inclusiv cel mai mare magazin global al sau, tommy.com