Livia Graur de la Focus Prima TV a primit un cadou special de la fiica ei cu ocazia Valentine's Day

De Valentine’s Day, Livia Graur, prezentatoarea știrilor Focus Prima TV de la ora 14:00, a primit un cadou special de la fiica ei.

Micuța Renata a pregătit pentru mama ei un cadou personalizat, o sticluță cu răvaș. Mesajul scris de fiica ei a emoționat-o pe Livia Graur: „Ești cea mai bună mamă din Univers și cea mai frumoasă”.

Cu ocazia lunii februarie, o lună dedicată iubirii, Livia Graur împărtășește gândurile ei în privința acestei sărbători internaționale: „Eu cred ca orice motiv de a celebra iubirea este binevenit! Iar Ziua Indragostitilor ar trebui sa fie in fiecare zi, sau cat mai des posibil. Nu trebuie sa avem un motiv anume sau o sarbatoare pentru a ne declara dragostea. Si, cu toate ca exista multe controverse legate de imprumutarea acestei sarbatori de la americani, sunt de parere ca putem la fel de bine sa ne amintim de persoana iubita ori de cate ori putem. Si daca o facem si de Valentine’s Day si de Dragobete, e cu atat mai bine! Un motiv in plus de iubire si sa-i aratam persoanei de langa noi cat o pretuim”, spune Livia Graur, cea care aduce de luni până vineri, știrile de prânz la Prima TV.