Liviu Teodorescu lanseaza single-ul "Asa e ea #DULCE"

Liviu Teodorescu, cea mai buna voce masculina din Romania, lanseaza single-ul „Asa e ea #DULCE”, impreuna cu videoclipul oficial.

Liviu Teodorescu – „Asa e ea #DULCE” – VIDEO

Scrisa si compusa de catre Liviu Teodorescu in propriul sau studio, LiTE Music, piesa „Asa e ea #Dulce” evidentiaza o poveste incarcata de mister din perspectiva barbatului care ajunge sa fie prins in jocul vicios al femeii.

„<<Asa e ea #DULCE>> nu e doar un nou videoclip, este un progres pentru mine. Am compus piesa in studioul meu, insa la productie m-au ajutat Serban Cazan si Florin Boka de la Hahaha Production. Sunt foarte entuziasmat de cum a iesit totul.”, a spus Liviu.

Videoclipul single-ului „Asa e ea #DULCE” este un concept #W, iar regia este a lui Criss Blaziny. Alaturi de Liviu Teodorescu, personajul principal feminin este interpretat de frumoasa Marisa Paloma, castigatoarea sezonului 2 a emisiunii „Bravo, ai stil”. Frumoasa vloggerita a intrat in pielea unei sirene misterioase.

Videoclipul „Asa e ea #Dulce” continua seria proiectelor in care Liviu filmeaza alaturi de unele dintre cele mai frumoase vloggerite din Romania, cum s-a intamplat si la „Cine m-a pus” – Sinziana Negru, „Fanele” – Laura Giurcanu si „Obsesie” – Christina Ich.

„Ii multumesc Marisei ca a acceptat propunerea de a aparea in clipul meu, a fost super tare pe set si suntem cu totii mega incantati de cum a iesit totul. Am muncit mult, am indurat frig cat cuprinde, dar a meritat tot efortul.”, a completat Liviu.

Artist si compozitor, Liviu Teodorescu a ajuns cunoscut publicului in urma participarii la concursul de talente „Vocea Romaniei”. De atunci a lansat numeroase hit-uri si are propriul studio muzical, LiTE Music. „Gelos”, „Esti Piesa”, „Tarziu” sunt doar cateva dintre piesele care au strans milioane de vizualizari pe YouTube.

Recordul absolut de vizualizari l-a doborat cu piesa „Fanele” in colaborare cu Dorian Popa si Laura Giurcanu, reusind sa stranga peste 35 de milioane de vizualizari.

Single-ul anterior, „Obeseie”, este una dintre cele mai difuzate piese de pe radiourile de la noi si a stat in tendintele YouTube timp de trei saptamani.