Liviu Teodorescu si-a donat ziua de nastere!

Pentru Liviu Teodorescu ziua de joi, 12 iulie a fost una foarte speciala. Artistul a ales sa isi sarbatoreasca ziua de nastere intr-o maniera diferita fata de alti ani.

In loc de o petrecere cu fast, artistul a preferat sa faca o mica reuniune alaturi de familie, prieteni si colegi de breasla precum Alina Eremia, ADDA, Ana Baniciu, Nicoleta Nuca sau Matteo, pentru a-i incanta cu cateva piese in cadrul unui concert unpluged, insa scopul principal a fost donarea zilei sale de nastere copiilor care sufera de cancer din cadrul HOSPICE Casa Sperantei.

„Am avut emotii mai mari decat daca as fi cantat in fata unui stadion si asta pentru ca toti oamenii importanti sufletului meu au fost prezenti acolo. Anul acesta mi-am dorit sa fac ceva special de ziua mea si am simtit ca trebuie sa ofer inapoi ceea ce primesc eu, iubire si sprijin din partea multor oameni. Mi-am donat ziua de nastere catre cei de  la HOSPICE Casa Sperantei, iar fiecare invitat a donat valoarea cadoului pe care avea de gand sa mi-l ofere. Sunt oameni care au nevoie de sprijin in fiecare secunda, iar asta cred ca poate fi cel mai frumos cadou. Daca ai sanatate le poti face pe toate, banii sunt doar un lucru de care ne folosim pentru a implinii anumite necesitati, la ei nu sunt necesitati, pentru ei lucrul acesta este o speranta la viata. Acesta a fost modul meu prin care am adus un tribut pentru doi oameni dragi din viata mea pe care i-am pierdut din cauza unei boli incurabile, cancerul. E o realitate dura pe care nu o putem combate, dar putem ajuta, putem participa la usurarea vietii acestor oameni”, a marturisit artistul imediat dupa incheierea concertului sau.

Cantaretul se afla in plina promovare a  proiectului muzical #LiTEmoments pe care l-a lansat in urma cu un an, dar pe care il continua anul acesta cu trei momente noi, prima melodie, „Toate momentele”, fiind scrisa de el in memoria bunicii si a unchiului sau, carora le-a adus tribut si in cadul concertului din 12 iulie. Cele trei piese ale proiectului #LiTEmoments au fost scrise si compuse de Liviu in studioul sau LiTE Music, iar videoclipurile filmate in acelasi cadru ne transpun intr-o calatorie prin care artistul isi deschide sufletul. Acestea vor fi lansate o data la doua saptamani, in fiecare vineri la aceeasi ora, respectiv 10:00, pe canalul de Youtube al artistului.

Primul sezon #LiTEmoments a cuprins o colectie de patru piese care au evidentiat trairi bazate la inceput pe un orgoliu puternic si pe mirajul unei iubiri care ajunge la final, iar barbatul a ramas doar cu amintirile relatiei. Piesele „Unele intrebari”, „Prefa-te”, „Gandul meu” si „Nu e treaba mea” au reusit sa stranga peste 18 milioane de vizualizari pe canalul de Youtube a lui Liviu, acesta fiind unul din motivele care l-au motivat sa continue povestea cu un nou sezon.

Liviu Teodorescu – Toate Momentele | #LiTEmoments Vol.2