Galeria increderii. Vernisajul caravanei "LONCOLOR, la tine acasa"

LONCOLOR, marca românească de vopsea cu cea mai îndelungată tradiție, le-a provocat pe consumatoarele sale și împreună au dat startul caravanei încrederii și a prieteniei.

În perioada 27.09.2017 – 29.10.2017, consumatoarele LONCOLOR și nu numai, au avut posibilitatea să intre în caravana „LONCOLOR, la tine acasă” și să povestească ce înseamnă pentru ele să ai încredere în tine. Alături de cele zece consumatoare câștigătoare, LONCOLOR a sărbătorit încrederea pe care o au femeile atunci când se simt bine cu felul în care arată și le-a oferit, chiar la ele acasă, momente frumoase alături de câteva clipe de distracție, într-o atmosferă relaxată și veselă.

Astfel, caravana „LONCOLOR, la tine acasă” a însemnat 10 petreceri la 10 câștigătoare, 10 experiențe pline de culoare și încredere. Alături de echipa de stiliști LONCOLOR, cele 10 câștigătoare au avut parte de un salon de înfrumusețare chiar la ele acasă, iar participantele au putut afla de la specialiștii LONCOLOR sfaturi despre cum să te vopsești acasă și cum este cel mai bine să aplici vopseaua pe păr sau să îți alegi nuanța de vopsea potrivită părului tău.

“Cu fiecare experiență nouă adresată consumatoarelor LONCOLOR, ne dorim ca acestea să aibă parte de momente frumoase și pline de încredere. Acest proiect a pornit din dorința de a le cunoaște mai bine pe acele femei care ne dau nouă încredere să venim cu noi provocări, dar și să le oferim un mic mesaj de mulțumire pentru faptul că ne sunt alături de fiecare dată. Întâlnirile cu cele zece consumatoare au însemna și pentru noi câteva clipe de relaxare și distracție, au fost acele momente în care ne-am putut da seama că ele sunt cele care conturează brandul LONCOLOR”, declară Cătălina Serafini, Marketing Manager LONCOLOR.

Surprizele nu s-au terminat aici, la finalul fiecărei petrecere, cele 10 câștigătoare au participat și la o sesiune foto, pentru a surprinde încrederea pe care o au în ele. Sesiunea foto s-a transformat în 10 portrete realizate de către fotograful Cristian Șuțu. Zece portrete ce formează “Galeria încrederii – LONCOLOR”, un vernisaj ce pune în valoare cel mai important atu pe care îl au femeile atunci când se simt bine cu ele, încrederea.

Loncolor. Culoarea încrederii.

 

Despre Loncolor
Papillon Laboratoires Cosmetiques este cea mai importantă companie românească producătoare de vopsea pentru păr, cu o experiență de mai bine de 20 de ani în domeniu. Marca Loncolor este numărul 1 pe piață din punct de vedere al vânzărilor în volum în 2015, având în portofoliu game care adresează nevoi diferite ale consumaroarelor: Loncolor Ultra, Loncolor Natura, Loncolor EnVogue și nou lansata Locolor Expert.