LOOK FOR THE THRILL IN LIFE! Rimmel lanseaza noua mascara Wonder'Volume Thrill Seeker: Volum extrem care da fiori! Fara efect de gene incarcate

Uită de aspectul genelor fără vitalitate, pregătește-te de un volum uimitor!

Îți prezentăm noua mascara Wonder’Volume Thrill Seeker de la Rimmel London. Obține instantaneu un volum intens al genelor, fără a le încărca. Fii de neoprit!

Aplic-o și convinge-te de rezultatele uimitoare, dincolo de așteptări. Descoperă noua formulă cremoasă a noii mascara Rimmel, bogată în pantenol, care contribuie la hrănirea genelor, făcându-le mai puternice. Obții rapid volum îndrăzneț și alungire, fără a-ți face griji pentru efectul de gene încărcate. Fiind extrem de pigmentată, mascara Wonder’Volume Thrill Seeker oferă un aspect progresiv mai intens cu fiecare nou strat adăugat. Cu gene atât de îndrăznețe, merită să trăiești din plin fiecare moment!

Peria din fibre fine și moi reușește să atingă fiecare geană în parte, oferind un volum impresionant de la rădăcină până la vârf și este extrem de ușor de folosit pentru o aplicare rapidă și eficientă, care nu lasă particule de produs pe pleoapele inferioare.

În plus, nu trebuie să îți faci griji pentru rezistența produsului pe parcursul zilei – această mascara a fost concepută pentru a rezista la depunerea prafului, previne lipirea genelor între ele și nu se întinde. Rezistă incredibil pe timpul zilei și este ușor de îndepărtat la sfârșitul zilei, fără a deteriora genele în procesul de demachiere.

Wonder’Volume Thrill Seeker Mascara are un stil atipic, care aduce un omagiu moștenirii brandului, fiind prima mascara Rimmel London ambalată într-o cutie. Atât cutia, cât și flaconul lucios sunt colorate în roșu aprins și marcate cu conturul distinctiv al steagului Regatului Unit al Marii Britanii, creând astfel un aspect premium și atrăgător. Pe ambalaj sunt dezvăluite imagini cu efectul pe care îl poți obține folosind produsul, cât și o imagine a periei, cu scopul de a prezenta particularitățile produsului, în vreme ce pe capacul cutiei descoperim bine-cunoscutul slogan Rimmel London: „Live the London Look”.

Lumea plină de adrenalină a noii mascara Wonder’Volume Thrill Seeker este readusă la viață într-o campanie publicitară dinamică. Pentru prima dată, Rimmel London colaborează cu talente TikTok din Generația Z, inclusiv cu vedeta online din Marea Britanie, Olivia Neill, renumită pentru dansurile sale virale și conținutul fashion, dar și cu Yusur Al-Khalidi (alias asoothesizzler), îndrăgită pentru videoclipurile sale de dans amuzante. Filmat pe străzile agitate ale Londrei, pe fundalul unor repere distinctive ale orașului, noul spot TV reflectă spiritul îndrăzneț al brandului, în stilul care l-a consacrat, folosind simboluri recunoscute, precum steagul Marii Britanii și nuanța de roșu specifică și emanând senzația iconică Rimmel.

Obține un efect extraordinar al genelor! Cu mascara Wonder’Volume Thrill Seeker de la Rimmel te vei bucura de un volum îndrăzneț, care va oferi privirii tale intensitate și definire, evitând efectul de gene încărcate. Live the London look.

FIȘĂ DE INFORMAȚII
MASCARA RIMMEL WONDER’VOLUME THRILL SEEKER

Rimmel London prezintă noua mascara Wonder’Volume Thrill Seeker pentru volum extrem care dă fiori, fără efect de gene încărcate:
– Prima formulă de mascara Rimmel cremoasă și omogenă, cu pantenol, ingredient perfect pentru gene.
– Peria din fibre hiper-moale care ajunge la fiecare geană pentru un efect de volum profund, de la rădăcină până la vârf
– Instantaneu, oferă efectul de gene mai intense și mai alungite
– Genele se simt mai moi, mai netede și mai puternice, fără greutate
– Aplicare rapidă și eficientă, care previne lipirea genelor între ele
– Rezistentă la praf pe tot parcursul zilei
– Prima mascara Rimmel disponibilă într-un design în cutie

Nuanțe disponibile: Extreme Black, Brown Black
Preț recomandat: 56.30 lei

Despre Coty Inc.
Fondată la Paris în 1904, Coty este una dintre cele mai mari companii de înfrumusețare din lume, cu un portofoliu de branduri emblematice de parfumuri, cosmetice și de îngrijire. Coty servește consumatorilor din întreaga lume, vânzând produse de prestigiu și pe piața mass market în peste 130 de țări și teritorii. Coty și mărcile noastre oferă oamenilor puterea de a se exprima liber, creându-și propriile viziuni despre frumusețe; și ne angajăm să avem un impact pozitiv asupra planetei. Aflați mai multe pe coty.com sau pe LinkedIn și Instagram.

Despre Rimmel
Înființată în 1834, Rimmel London a evoluat de atunci odată cu schimbările – și a contribuit la multe dintre ele. Dezvăluind produse cosmetice inovatoare pentru a oferi fără regrete un tip de frumusețe mai bună pentru toți, Rimmel London își încurajează publicul să își elibereze individualitatea și să se bucure de machiaj pentru ceea ce este: o formă de auto-exprimare. Cu o moștenire incredibilă și o identitate ferm înrădăcinată în Londra, influența Rimmel London este incontestabilă, iar brandul continuă să ofere publicului doza de putere prin inovații și campanii conduse de consumatori, care susțin libertatea de identitate și de exprimare. Live the London Look.