LVX MACHINA vine cu noi surprize pentru fani

La 2 săptămâni din momentul lansării single-ului „Hello Holla”, LVX MACHINA își salută fanii printr-un concert special ce va avea loc în această seară, de la ora 22, la The Temple Social Pub.

Trupa a pregătit un show cu totul și cu totul special pentru fani, iar „Hello Holla”, piesă de succes ce ocupă deja primele poziții în topurile de specialitate, va fi ascultată în premieră de către public în cadrul concertului. Compus de către Chris Corvin (Cristian Balint) și Yvat (Octavian Uța), „Hello Holla” te atrage într-o poveste muzicală nonconformistă ce prezintă nu doar o viziune diferită asupra lumii, ci și un sound complex fresh alternative cu elemente electronice și cu un mesaj învelit în auto-ironie și umor negru.

De asemenea, odată cu lansarea celui de al treilea single ce marchează și numele de LVX MACHINA, cei doi membri vin cu un suflu fresh și lansează site-ul oficial www.lvxmachina.com, unde fanii vor putea vedea în exclusivitate videoclipuri, imagini, filmări, dar și alte materiale „behind the scenes”.

„Va exista și o secțiune specială cu știri și aspecte mai puțin cunoscute despre noi, precum și un formular de contact. În secțiunea «Merch» vor putea fi cumpărate tricouri și șepci care reflectă, vizual, universul LVX MACHINA. De asemenea, pe un player integrat, vor putea fi ascultate și cumpărate melodiile preferate”, povestește LVX MACHINA.

În plus, cei care vor accesa site-ul vor putea asculta pentru prima oară single-uri ce încă nu au fost împărtășite publicului larg.

După un an de experimente pe sound și imagine sub denumirea Corivat, Yvat și Chris Corvin au trecut la numele LVX MACHINA. Yvat s-a făcut remarcat încă din 2000 ca sound designer pentru unele dintre cele mai prestigioase bănci de sunet din lume. Primul album al său, „Concert for Violin” a fost lansat alături de label-ul englez Experimental Seafood Recordings și a atras atenția BBC Radio 3, dar și a publicului de peste hotare. Dincolo de munca de studio, Yvat este un artist de live performance cu experiența a sute de concerte în cadrul festivalurilor internaționale.

Chris Corvin este actor, regizor, DJ și music producer, iar din 2012 își împarte timpul între New York și București. A lucrat cu Francis Ford Coppolla și a apărut în celebrul serial „The Blacklist”, a regizat clipurile pentru LVX MACHINA, iar ca DJ a mixat în numeroase cluburi din Manhattan și Brooklyn.