Magazinul Certificat LEGO se listeaza pe platforma Glovo cu peste 900 de produse, pregatite pentru livrare rapida

● Toate cele 9 Magazine Certificate LEGO operate de Brick Depot din România devin disponibile în platforma Glovo
● Clienții pot alege din 950 de produse din 30 de categorii

Glovo, platforma multi-categorie, care oferă acces la o varietate mare de produse, anunță dezvoltarea unui nou parteneriat cu Magazinul Certificat LEGO, prin intermediul căruia utilizatorii au acum acces la piesele și seturile emblematice de construit, cu livrare rapidă, în mai puțin de 60 de minute.

Astfel, utilizatorii Glovo din București, Brașov, Cluj, Constanța și Ploiești, au posibilitatea de a alege dintr-o selecție de 950 de produse din peste 30 de categorii, disponibilă în toate cele 9 magazine LEGO din țară.

Din secțiunea „Magazine” a platformei, clienții Glovo pot găsi o paletă variată de seturi LEGO tematice, precum Harry Potter, Star Wars, Disney, Marvel Super Heroes, DC Super Heroes, Minecraft, Jurrasic World, Ninjago, Super Mario, Indiana Jones, Gabby’s Dollhouse sau Sonic the Hedgehog, dar și o mulțime de alte figurine și accesorii, precum penare, pixuri, genți sau brelocuri.

Cererea pentru segmentul de jucării din partea consumatorilor este din ce în ce mai mare, în primele 8 luni ale anului, Glovo înregistrând o creștere cu 74% a categoriei de jucării, față de aceeași perioadă din 2022.

Despre Glovo
Glovo este una dintre cele mai importante aplicații de livrare din mai multe categorii care conectează utilizatorii cu companii și curieri, oferind servicii la cerere de la restaurante locale, supermarketuri și magazine. Viziunea Glovo este de a oferi tuturor acces facil la tot ce se află în orașul lor, astfel încât utilizatorii noștri să se poată bucura de ceea ce își doresc, când doresc, unde doresc. Fondată în 2015 la Barcelona, operează în 25 de țări din Europa, Asia Centrală și Africa.

Despre Magazinul Certificat Lego

Magazinele Certificate LEGO sunt deținute de partenerul LEGO România – Brick Depot SRL. Acesta deține cele 9 Magazine Certificate LEGO din țară: Promenada Mall București, AFI Cotroceni București, Sun Plaza Shopping Center București, ParkLake Shopping Center București, VIVO! Cluj-Napoca, Coresi Shopping Resort Brașov, City Park Mall Constanța, AFI Ploiești și Băneasa Shopping City Resort. Mai multe detalii pe www.brickdepot.ro.

În Magazinele Certificate LEGO găsești cea mai mare selecție de seturi și accesorii LEGO potrivite pentru toate vârstele! Brick Depot este mai mult decât un magazin, e un loc unde fanii LEGO se simt ca acasa!