Magazinul HOMELUX anunta o reducere speciala de 15% la cosul de cumparaturi in luna octombrie!

Homelux, unul dintre cei mai importanți furnizori de mobilier, decorațiuni și corpuri de iluminat din România, anunță o ofertă specială pentru luna octombrie. În încercarea de a aduce mai mult confort și stil în casele clienților săi, Homelux oferă 15% reducere la coșul de cumpărături pentru toate achizițiile mai mari de 1.000 lei efectuate în perioada 11 – 31 octombrie 2023.

Cu această ocazie, Homelux își invită clienții să își transformae casele în spații de vis, pline de eleganță și funcționalitate. Fie că sunt în căutare de canapele, scaune, corpuri de iluminat, covoare sau orice alte produse care sporeșc confortul, acum este momentul perfect pentru a face achiziții inteligente și a economisi. Homelux pune la dispoziție o gamă largă de produse de cea mai înaltă calitate, la prețuri pentru toate buzunarele. Mai mult, până pe 31 octombrie, la cumpărături de minim 1.000 lei clienții beneficiază de 15% reducere la coșul de cumpărături.

Campania este disponibilă atât pe www.homelux.ro, cât și în magazinele fizice Homelux din Balotești – DN1 Value Centre (fostul centru comercial Prisma), Focșani (Str. Aleea Parc nr. 2) și Râmnicu Vâlcea (River Plaza Mall, Calea lui Traian nr. 121).

#Despre HOMELUX

HOMELUX, magazin specializat în mobilă și decorațiuni, le propune clienților produse care le sporesc confortul de acasă, ajutându-i să își găsească stilul de design preferat.

Produsele au un raport excelent calitate-preț și răspund celor mai diverse stiluri: modern, clasic, etnic și romantic. Selecția este făcută de designeri de interior, astfel încât piesele sunt ușor de combinat, în funcție de stilul de design abordat pentru fiecare proiect de amenajare.