Magazinul HOMELUX sprijina copiii care inca nu pot merge la scoala!

Pentru al treilea an consecutiv, magazinul HOMELUX face un îndemn la solidaritate și derulează o campanie socială adresată copiilor spitalizați la Marie Curie.

Astfel, HOMELUX donează 5% din valoarea produselor selecționate Spitalului, pentru a ajuta copiii internați aici care, din motive de sănătate, încă nu pot merge la școală.

În cadrul sunt incluse produse dintre cele mai diverse, de la mobilă living, dormitor, bucătărie, baie, terasă și grădină, până la scaune, canapele, covoare, decorațiuni, textile și corpuri de iluminat. Practic, cumperi tot ce ai nevoie pentru casă și, implicit, iei parte la o acțiune de responsabilitate civilă.

Produsele, ușor de combinat între ele, au un raport excelent calitate-preț și se încadrează în diverse stiluri de amenajare: modern, clasic, etnic și romantic. Selecția este făcută de designerii de interior HOMELUX și răspund nevoii de confort pe care fiecare dintre noi o resimțim zi de zi acasă și la birou.

Prin această campanie, reprezentanții HOMELUX își doresc să ajute cu o donație consistentă copiii internați la Spitalul Marie Curie, astfel că orice achiziție de la HOMELUX până pe 25 septembrie este un mic pas făcut în sprijinul celor mici.

Alătură-te campaniei care mișcă inimi și fii eroul copiilor de la Spitalul Marie Curie. Alege-ți produsele favorite de pe www.homelux.ro sau din magazinele HOMELUX Focșani și HOMELUX DN1 Value Centre (Balotești) și împreună ajutăm să fie mai bine!