Magia este pretutindeni cu noua colectie Harry Potter x Pandora

În parteneriat cu Warner Bros. Consumer Products, Pandora prezintă Harry Potter x Pandora, o colecție de bijuterii inspirată de cărțile și de filmele Harry Potter, formată din 12 bijuterii finisate manual, ce cuprind talismane, pandantive și o brățară inspirată din lumea magică a lui Harry Potter.

Personajele Harry Potter, Hermione Granger și Ron Weasley prind viață cu ajutorul talismanelor din argint 925, alături de alte simboluri ușor de recunoscut din cărțile și filmele celebre, cum ar fi castelul Hogwarts și pandantivul ediție limitată „Hoțoaica Aurie” confecționat din Pandora Shine.

Chief Creative și Brand Officer al echipei Pandora, Stephen Fairchild, spune despre acest parteneriat: ,,Harry Potter a adus bucurie și a făcut multe generații să creadă în magie, iar fanii Pandora au fost perseverenți în a cere lansarea acestei colecții în ultimii ani. Bijuteriile Pandora dau viață poveștilor personale, iar prietenia, dragostea și vitejia transmisă de povestea Harry Potter rezonează cu fanii Pandora. Ne bucurăm că putem oferi această colecție fanilor din întreaga lume’’.

În crearea designului colecției, Directorii de Creație Pandora Francesco Terzo și A. Filippo Ficarelli au fost inspirați de personajele iconice ale lui J.K. Rowling să creeze bijuterii finisate manual care îmbină universul Pandora cu cel al lui Harry Potter.

Colecția este completată de talismanul Școala de Magie, Farmece și Vrăjitorie Hogwarts, talismanul Spiridușul de casă Dobby care ține șoseta lui Harry Potter la spate și talismanul Trenul Express Hogwarts cu inscripția „Anything from the Trolley, dears?” gravată pe spate.

Toate cele patru talismane ale casei Hogwarts sunt realizate din argint 925, cu dublu pandantiv și detalii atent realizate care îi vor fascina pe toți fanii seriei, cum ar fi discul frontal cu sigla casei, înconjurată de cristale în culorile casei. Pe discul din spate, marginile sunt completate cu turnuri, ce fac referire la bătăliile de la Castelul Hogwarts și cu un mâner sub formă de creasta Hogwarts.

Asortează piesele din această colecție pe brățara „Hoțoaica de Aur”, care este o nouă variantă a celei clasice Pandora Moments și conține simbolul iconic „Quidditch” la închizătoare.

#HarryPotterxPandora

WARNER BROS. CONSUMER PRODUCTS
Warner Bros. Consumer Products (WBCP), Warner Bros. Entertainment Company, extinde portofoliul puternic al Studioului de branduri din industria de entertainment și francize în viețile fanilor din întreaga lume. WBCP se parteneriază cu cele mai bune licențe la nivel mondial pe o gamă premiată de jucării, modă, decorațiuni de casă inspirate de francize și proprietăți, precum DC, Wizarding World, Looney Tunes și Hanna-Barbera. Activitatea de divertisment tematică globală a diviziei include experiențe extraordinare, cum ar fi The Wizarding World of Harry Potter and Warner Bros. World Abu Dhabi. Cu programe inovatoare de licențiere și comercializare, vânzare cu amănuntul, inițiative, parteneriate promoționale și experiențe tematice, WBCP este unul dintre liderii organizațiilor de licență și retail din lume.

DESPRE PANDORA
Cunoscută în toată lumea pentru bijuteriile sale de înaltă calitate, finisate manual, disponibile la preţuri accesibile, PANDORA creează, fabrică şi comercializează bijuterii moderne, realizate din materiale veritabile. Inspirându-le pe femei să-şi accepte personalitatea şi să-şi exprime stilul propriu, bijuteriile fermecătoare şi feminine de la PANDORA simbolizează momentele de neuitat ale vieţii şi valorile personale. Creaţiile unice şi atent finisate de la PANDORA combină meşteşugul vechi de secole cu tehnologia modernă, fiind distribuite în peste 100 de ţări, de pe şase continente, prin aproximativ 7,500 de puncte de vânzare, incluzând peste 2,700 de magazine-concept.

Fondată în 1982 şi având sediul în Copenhaga, Danemarca, PANDORA are peste 26,000 de angajaţi în întreaga lume, dintre care aproximativ 13,000 sunt în Thailanda, unde compania fabrică produsele. PANDORA este listată public la bursa NASDAQ din Copenhaga. În 2017, veniturile totale ale PANDORA au fost de aproximativ 3,1 miliarde de euro. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să accesaţi www.pandoragroup.net  sau găsiţi-vă inspiraţia pe www.pandora.net

Pandora lanseaza colectia Harry Potter x Pandora

 

Pandora lanseaza colectia Harry Potter x Pandora

 

Pandora lanseaza colectia Harry Potter x Pandora

 

Pandora lanseaza colectia Harry Potter x Pandora

 

Pandora lanseaza colectia Harry Potter x Pandora