Manichiuri de Paste. 5 idei creative pe care sa le incerci

Unghiile tematice sunt preferatele doamnelor și domnișoarelor de toate vârstele. Și cum Paștele este momentul oportun în care poți purta cele mai creative manichiuri din an, am creat pentru tine un top 5 look-uri speciale pe care să le încerci de Sărbători.

Modele de unghii de Paște cu iepurași

Ești o persoană veselă și optimistă? O manichiură multicoloră te va reprezenta în totalitate. Colorează o unghie cu o nuanță de galben, alta cu roz și restul în nuanțele tale favorite. La final, desenează câte un iepuraș pe fiecare unghie în parte.

Modele de unghii de Paste cu iepurasi

Modele de unghii de Paște cu puișori

Cum ouăle și puișorii de găină sunt de nelipsit de Paște, iți propunem să desenezi pe toate unghiile ouă crăpate și puișori în interiorul acestora. Această variantă de manichiură este ideală pentru femeile nonconformiste, care nu se tem să încerce modele de unghii îndrăznețe.

Modele de unghii de Paste cu puisori

Modele de unghii de Paște cu „picățele”

Dacă îți place să te joci cu pensula, orientează-te către o manichiură în nuanțe calde, precum turcoaz sau baby blue, pe care să pictezi câțiva picuri maro sau gri. Analizează cu atenție poza de mai jos și inspiră-te cu încredere. Este un model care poate fi purtat cu lejeritate atât la birou, cât și în vacanță.

Modele de unghii de Paste cu picatele

Modele de unghii de Paște cu ouă pictate

Unele femei vopsesc ouăle într-o singură nuanță, iar altele se străduiesc să picteze tot felul de modele interesante. Astfel, ca să obții o manichiură tematică, poți să te orientezi atât către unghiile uni, ori spre cele cu modele creative.

Modele de unghii de Paste cu oua pictate

Pe unele poți avea linii în zig-zag, pe altele flori sau frunze, în funcție de preferințele tale. Ceea ce este important este ca design-ul ouălor de Paște să fie cât mai bine reprodus pe suprafața unghiilor.

Nu ai îndemânarea necesară pentru a realiza acest gen de manichiură? Nicio problemă, la el Studio iți poți îndeplini orice dorință în nail art. Programează-te chiar acum: www.el-studio.ro.

Manichiuri de Paste simple