Mark Azekko lanseaza "'Insane'', featuring Misha Miller

Mark Azekko lanseaza primul single din cariera – “Insane”, featuring Misha Miller, disponibil de astazi pe toate platformele digitale de streaming. Piesa “Insane”, compusa in studiourile DeMoga Music de catre Mark Azekko, Marius Moga si Eneli, este o productie EDM cu influente pop, ce vorbeste despre consecintele unei relatii esuate. Versurile se imbina cu productia semnata Mark Azekko si vocea puternica a Mishei Miller si creeaza starea de pus pe repeat.

O coproductie DeMoga Music si Cat Music, single-ul este insotit de un videoclip fresh, filmat in Los Angeles, Statele Unite, o productie video marca NGM Production. Personajul principal din clip este o fata care strabate noaptea strazile din LA, singura. O vedem in diferite stari extreme – sufera, rade, plange, danseaza – exprimand prin miscarile ei versurile si vibe-ul piesei.

Mark Azekko este producator si artist in echipa DeMoga Music incepand din 2014. Atunci cand vorbim despre productie si sound, l-am putea integra pe Mark Azekko la categoria “perfectionisti” in muzica, dar totodata este si foarte versatil, cu un “feel-good” sound dezvoltat in foarte multi ani de produs beat-uri. Sound-ul sau l-a condus spre colaborari cu artisti mari din Romania si nu numai. Ultimul release ca producator la DeMoga Music Publishing este hit-ul Andra – “Mi-ai luat mintile” feat. Pacha Man, piesa care a cucerit topurile muzicale si fanii Andrei, adunand peste 25 de milioane de vizualizari pe YouTube.

Background-ul lui Mark Azekko include si colaborari internationale, una dintre ele cu Malin Johansson, artista si songwriter din Suedia. De asemenea, Azekko a calatorit in Oslo, unde a produs si compus impreuna cu artisti si songwriteri norvegieni, printre care si INGA.