Marks & Spencer Primavara - Vara 2018. Noi colectii de imbracaminte si lenjerie intima pentru femei

Marks & Spencer are o abordare rafinată asupra colecției de Primăvară – Vară 2018. Mixul de culori, printuri și țesături definește trendurile acestui sezon, iar stilul feminin și încrederea de sine sunt atent explorate în aceste colecții.

Nuanțele calde de kaki și violet din colecția Explorer se îmbină cu materialele pretențioase precum catifeaua și pielea într-o călătorie elegantă ce reflectă tendințele noului sezon de primăvară. Printurile botanice și florale ale lenjeriei intime te vor face să te simți încrezătoare în fiecare zi, iar nuanțele pământii devin tonurile neutre ale sezonului.

Colecția Horizon reflectă starea de spirit de primăvară, reinterpretată într-o paletă de nuanțe de roșu, albastru și gri. Formele geometrice și dungile se suprapun pe siluete extravagante, cu subtile detalii sport. Albul imaculat al lenjeriei intime se îmbină perfect cu țesăturile inovative, obținând astfel o estetică atemporală.

Țesăturile naturale ale colecției Global sunt definite printr-o notă elegantă si somptuoasă de vară. Versatilitatea este cheia colecției, alături de croiurile personalizate și rochiile feminine, ce conferă o sensibilitate boemă oricărui look. Caramelul, ocrul și ruginiul sunt intens explorate, iar piesele de bază reflectă perfect starea de spirit atât interioară, cât și exterioară.

În colecția Art Haus, paleta culorilor este una diferită, alcătuită din nuanțe primare care se îmbina perfect cu cele pastelate. Croiul pieselor este stratificat într-un mod foarte feminin cu ajutorul noilor tonuri. Combinațiile de printuri reprezintă abordarea fresh a noului sezon, de la jachete până la costume de baie, iar regulile culorilor sunt reinterpretate.

Nevoile și dorințele mereu în schimbare ale femeii moderne sunt în mod inerent reflectate în colecțiile de primăvară – vara, plasând stilul elegant și contemporan în inima design-ului.

Noua colectie de primavară – vară este disponibila în magazine începând cu luna februarie 2018.