Marks & Spencer celebreaza cele mai indragite piese din denim!

În această primăvară, Marks & Spencer introduce cele mai îndrăgite piese din denim, celebrând campania Britain’s Best Loved Denim ce oferă o gamă largă de stiluri, mărimi și modele, potrivite pentru întreaga familie.

Această colecție include piese contemporane, stylish și inovatoare, cu noi forme și nuanțe autentice, fabricate din bumbac sustenabil. Colecțiile din denim au fost concepute pentru a fi purtate în orice perioadă a anului, punând în evidență silueta și oferind în același timp confort.

În colecția pentru femei, modelele vedetă Sienna Straight, Lily Slim și Ivy Skinny rămân în continuare perfecte pentru purtarea de zi cu zi și oferind un confort optim prin materialul fin din care sunt confecționate. Acestea sunt disponibile într-o gamă largă de culori, de la indigo la gri, pentru un refresh al garderobei de primăvară.

Modelele The Sculpt & Lift, The Sculpt & Slim și The Sculpt & Smooth sunt concepute de asemenea cu o tehnologie inovatoare ce flatează și sculptează silueta. Marks & Spencer continuă să fie lider de piață în Marea Britanie atunci când vine vorba de piesele din denim, având vânzări de peste 5 milioane de perechi de jeanși în fiecare an, la nivel global.

Colecțiile din denim pentru bărbați vin cu o îmbunătățire a stilurilor, oferind piese stylish și contemporane, punând accent pe formele slim fit și skinny în această primăvară. Cu un plus de elastan și bumbac și cu ajutorul tehnologiei Flexifit™ ce oferă mobilitate extinsă, aceste stiluri vor fi confortabile pe tot parcursul zilei.

Pentru copii, colecția din denim oferă o serie de piese versatile. De la modelele de jeanși regular și modelele cu accente florale, la jachetele în nuanțe pastelate, salopete, fuste sau rochii perfecte pentru garderoba de zi cu zi.

Vino la Marks & Spencer și bucură-te de cele mai îndrăgite piese din denim!