Maya Jama este noul ambasador global Rimmel London

Maya Jama este acum noul ambasador global Rimmel London, marcând astfel startul unei colaborări de-a dreptul emblematice, în care stilul îndrăzneț devine definitoriu pentru brandul Rimmel.

Pasionată de beauty și curajoasă în ceea ce privește experimentarea unor stiluri noi, Maya se potrivește perfect cu legendara companie britanică de beauty. Spiritul ei ludic și personalitatea ei autentică reflectă perfect stilul Rimmel de a celebra frumusețea interioară și unicitatea, în timp ce energia sa vibrantă îi inspiră pe toți pasionații brandului.

Maya Jama, tânăra în vârstă de 28 de ani, și-a impresionat fanii în calitate de gazdă a emisiunii Love Island de pe postul ITV2, iar când vine vorba despre iubirile din viața ei, machiajul ocupă un loc important în clasament. Despre noul ei rol în calitate de ambasador, Maya spune: „Fiind o fană Rimmel de-o viață, sunt foarte încântată să fiu noul ambasador al brandului. Întotdeauna mi-a plăcut felul în care machiajul mă face să mă simt – pentru mine, machiajul este o formă de exprimare și o artă. Rimmel încurajează oamenii să reinventeze regulile și să se iubească pentru ceea ce sunt. Abia aștept să duc mai departe mesajul de a fi autentic”.

Locuind în Londra de când s-a mutat din Bristol, orașul ei natal, la vârsta de 16 ani, Maya întruchipează efervescența „look-ului londonez”. Ea adaugă: „Sunt incredibil de mândră să calc pe urmele unor persoane importante care au reprezentat imaginea Rimmel London, personalități precum Kate Moss, Cara Delevingne și Adwoa Aboah. Este un vis devenit realitate și sunt încântată și onorată să lucrez cu un brand de beauty atât de cunoscut”.

Printre produsele de machiaj must-have ale vedetei se numără și câteva dintre cele mai iubite produse Rimmel. Maya spune: „Când vorbim despre machiajul ochilor, mascara Thrill Seeker este produsul meu preferat, deoarece îmi place volumul îndrăzneț, iar câteva straturi îmi fac genele să pară foarte dese și lungi, fără efect de încărcare. Produsul meu preferat este Scandal’Eyes Exaggerate Liquid Eyeliner, și, indiferent de persoana care mă machiază, eu sunt cea care își face linia de eyeliner, iar acest produs are un vârf ascuțit care face ca linia să fie precisă, rămânând intact pe parcursul întregii zile! Pentru un look high-glam, cred că rujul este esențial, fiind cel care face diferența, și sunt o mare fană a rujului și a creionului de buze Lasting Finish Lipstick. De obicei, aleg o nuanță asemănătoare buzelor mele și completez cu un creion pentru a crea o formă foarte bine definită, dar atunci când îmi doresc un look special și de efect, nu există o variantă mai bună decât o nuanță de roșu dramatic”.

Sarah Al Shohaib, Global Senior Vice President al Rimmel, spune: „Maya Jama întruchipează perfect filozofia Rimmel London de a susține autenticitatea și de a fi oricine vrei să fii. Maya nu este doar un reper de stil pentru generația ei. Empatia, pasiunea și profesionalismul o fac, de asemenea, să fie un model și o inspirație pentru cei din jur. Suntem încrezători că parteneriatul cu Maya este un plus pentru brand și suntem foarte entuziasmați de viitorul colaborării”.

Veștile bune nu se opresc aici! Din vara aceasta, Maya va fi imaginea unui nou fond de ten emblematic Rimmel London.

Despre Coty Inc.
Fondată la Paris în 1904, Coty este una dintre cele mai mari companii de înfrumusețare din lume, cu un portofoliu de branduri emblematice de parfumuri, cosmetice și de îngrijire. Coty servește consumatorilor din întreaga lume, vânzând produse de prestigiu și pe piața mass market în peste 130 de țări și teritorii. Coty și mărcile noastre oferă oamenilor puterea de a se exprima liber, creându-și propriile viziuni despre frumusețe; și ne angajăm să avem un impact pozitiv asupra planetei. Aflați mai multe pe coty.com sau pe LinkedIn și Instagram.

Despre Rimmel
Înființată în 1834, Rimmel London a evoluat de atunci odată cu schimbările – și a contribuit la multe dintre ele. Dezvăluind produse cosmetice inovatoare pentru a oferi fără regrete un tip de frumusețe mai bună pentru toți, Rimmel London își încurajează publicul să își elibereze individualitatea și să se bucure de machiaj pentru ceea ce este: o formă de auto-exprimare. Cu o moștenire incredibilă și o identitate ferm înrădăcinată în Londra, influența Rimmel London este incontestabilă, iar brandul continuă să ofere publicului doza de putere prin inovații și campanii conduse de consumatori, care susțin libertatea de identitate și de exprimare. Live the London Look.