McDonald's se alatura Festivalului UNTOLD ca partener

McDonald’s aduce o mulțime de surprize, momente și experiențe speciale la Festivalul UNTOLD, în perioada 4-7 august 2022

McDonald’s în România se alătură UNTOLD în calitate de partener al celei de-a șaptea ediții a festivalului, care va avea loc în perioada 04-07 august 2022. Colaborarea marchează o premieră pentru McDonald’s, care devine astfel parte din marea familie UNTOLD, oferind sutelor de mii de participanți așteptați la Cluj-Napoca momente delicioase și experiențe inedite, prevăzute să aibă loc atât offline, în zona Food Court a festivalului, cât și online, în aplicația de mobil McDonald’s.

În plus, campania urmărește să aducă vibe-ul UNTOLD pe toată durata verii în restaurantele McDonald’s. Noi produse create special pentru a celebra această colaborare vor fi lansate în luna iunie, dând tonul distracției și invitând clienții McDonald’s să descopere energia și atmosfera festivalului.

„Ne bucurăm să aducem momentele plăcute și experiențele speciale care fac parte din ADN-ul McDonald’s în mijlocul acestui univers fantastic al Festivalului UNTOLD. Este o colaborare care a venit în mod natural, pentru că avem o viziune similară și credem în puterea momentelor împărtășite de a transcende orice barieră, conectând oamenii. Iar la ediția de anul acesta, experiența muzicală va fi însoțită nu doar de gustul delicios al produselor McDonald’s, ci și de o serie de activări inedite pe care le pregătim, atât în spațiul festivalului, cât și online și în aplicație. În plus, plănuim să intrăm în atmosfera UNTOLD chiar mai devreme de luna august, cu o surpriză care va fi cu siguranță pe gustul fanilor.” a declarat Irina Angelescu, Director Marketing Premier Restaurants România.

„Acest parteneriat între UNTOLD și McDonald’s va duce, cu siguranță creativitatea și experiența distracției la alte cote, ambele branduri având ca priorități bunăstarea și buna dispoziție a comunității și consumatorului. Faptul că vom putea să ne promovăm reciproc experiențele este, după părerea mea, cel mai valoros element al acestui parteneriat. De asemenea, consider că acest parteneriat reiterează încă o dată că UNTOLD este cel mai relevant și valoros festival din România”, a declarat Bogdan Rădulescu, Head of Partnership & New Business, Untold și Neversea.

UNTOLD reunește peste 200 de artiști internaționali și DJ-i de top pe durata a 4 zile și 4 nopți, transformând festivalul din centrul orașului Cluj-Napoca într-unul din cele mai așteptate evenimente muzicale ale anului. Cu headlineri celebri, multiple scene, un program eclectic și decoruri spectaculoase, care completează tema fiecărei ediții, UNTOLD atrage sute de mii de persoane din întreaga lume. Peste 265.000 de fani din 100 de țări au participat la ediția precedentă, în 2021, după ce ediția din anul 2020 a fost anulată pe fondul restricțiilor pandemice.

În 2022 festivalul se desfășoară sub tema „Temple of Luna”, cu un line-up care include nume consacrate și o paletă diversă de genuri muzicale: de la live acts la show-uri EDM, pop, house, techno, tech-house, deep house, drum&bass, dubstep, hip-hop, trip-hop, trance, reggae și multe altele. Printre artiștii confirmați se numără David Guetta, Don Diablo, G-Eazy, Kygo, Morten, Above & Beyond, Major Lazer sau Anne-Marie.

Despre Premier Restaurants România
Premier Restaurants România operează restaurantele McDonald’s în România. McDonald’s este lider al pieței restaurantelor, cu 92 de restaurante în 28 de orașe, dintre care 46 restaurante cu McDrive și 47 de cafenele McCafé. Până în prezent, compania a investit peste 800 milioane de lei în România și are o echipă de 5.000 de angajați care le oferă consumatorilor produsele preferate, pregătite din ingrediente de calitate.

Pentru mai multe informații, vizitați: www.mcdonalds.ro și www.facebook.com/McDonalds.ro 

Despre Premier Capital
Premier Restaurants România este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare al restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania, Malta și România. Premier Capital plc operează 167 de restaurante și are 9000 de angajați, servind peste 150 de milioane de clienți anual, în cele 6 piețe. Premier Capital plc reprezintă business-ul McDonald’s al grupului Hili Ventures Ltd, prezent în 10 țări și implicat în diverse operațiuni de logistică, transport naval, inginerie, petrol și gaze, tehnologie, proprietăți, ospitalitate și leasing și care deține parteneriate cu McDonald’s și Apple.

Despre UNTOLD
Prima ediție a festivalului UNTOLD a avut loc în 2015 la Cluj-Napoca și s-a bucurat imediat de un succes internațional. UNTOLD a fost premiat ca fiind cel mai bun festival din Europa la European Festival Awards, după prima ediție. În cele cinci ediții de festival, mii de artiști au încântat publicul pe scenele din perimetrul festivalului și au fost aplaudați de aproximativ 1 milion de oameni. În 2019, revista DJ MAG a realizat un clasament al celor mai bune festivaluri din lume, alcătuit de primii 100 DJ la nivel mondial. UNTOLD s-a clasat pe locul 8, devansând, astfel, festivaluri de tradiţie cum sunt Coachella, Burning Man sau Sziget.