MCulture lanseaza ''S-a rupt lantul de iubire''

Dupa piese precum “Striga cu mine”, “Portofele” si “Chef de chef”, MCulture lanseaza “S-a rupt lantul de iubire”. Piesa, unul dintre cele mai iubite melodii ale anilor ’90, este reinterpretata de Ioana Sihota intr-o maniera sensibila, plina de emotii.

“Piesa asta m-a ales pe mine. A venit intr-o perioada grea din viata mea si m-a vindecat enorm, iar munca la acest album, cu Damian si colegii mei, a fost o schisma binecuvantata si mi-a deschis noi orizonturi! A fost si este o onoare mare pentru mine sa fac parte din acest proiect. Va daruiesc o bucata din sufletul meu! Muzica e muzica si nu se poate altfel decat sa o onoram. Va imbratisez!”, declara Ioana Sihota.

Artist, songwriter, vocal coach, cu o pasiune extraordinara pentru tot ceea ce inseamna musical, Ioana Sihota aka Jazzy Jo si-a facut debutul in cel de-al doilea sezon al emisiunii Scoala Vedetelor si s-a numarat printre finalistii show-ului Megastar. A colaborat cu Pacha Man și Cabron pentru piesa „Arata-le la toti”, apoi, in 2013, a lansat primul single din cariera, „Mi-ai intrat in cap”. Au urmat piese precum “A night in Bucharest”, “Cuba”, dar si o colaborare cu Smiley pentru piesa “My Present for You”, o frumoasa balada inclusa pe coloana sonora a filmului “Poveste de dragoste”. Anul trecut, Jazzy Jo a lansat “Imi caut barbatul”, o piesa sincera si pasionala.

MCulture este format din 13 artisti cool, diferiti, cu voci exceptionale, care, de-a lungul timpului, au cucerit publicul din Romania si nu numai. Printre artistii MCulture se numara Silviu Pasca, Cristine Popa, Cristina Stroe, Skizzo Skillz, Olga Verbitchi, dar si Ilinca Bacila, castigatoarea Eurovision Romania din 2017.

Pe 5 februarie, a avut loc evenimentul de lansare a proiectului MCulture, intr-un spectacol multimedia unic, pe scena Teatrului National din Bucuresti. Albumul “Naked Truth” contine 13 piese post-manele, reinterpretate intr-o maniera deosebita, cu un sound cool ce imbina influente dubstep, trap, jazz dar si pop, material care aduna unele dintre cele mai bune voci din Romania, sub indrumarea lui Damian Draghici.