Mega Mall si Sephora ofera 3200 de premii instant si iti asigura ingrijirea de care ai nevoie pe perioada vacantei

În perioada 10-29 iulie 2018, sesiunile de shopping la Mega Mall aduc și premii surpriză instant.

Mega Mall și Sephora lansează prima campanie în parteneriat, cu peste 3200 de premii constând în seturi de vacanță inedite și vouchere valorice. Intitulată „Premiile merg cu tine în vacanță”, campania va avea loc în perioada concediilor și pune la bătaie produse cosmetice care asigură îngrijirea necesară pe perioada zilelor de vară.

Cele 3200 de premii sunt oferite instant primelor 3200 de persoane care se înscriu în campanie. Seturile de vacanță includ produse utile pe perioada concediului, indiferent de momentul zilei în care sunt folosite. Astfel, tipurile de seturi disponibile pun la dispoziția câștigătorilor produse mini care vor asigura o piele strălucitoare și un ten radios pe parcursul zilelor de vacanță: creme destinate îngrijirii tenului și corpului, apă micelară, demachiant, măști faciale, scrub-uri, dar gloss-uri pentru buze și mascara. Mega Mall și Sephora au pregătit surprize și pentru cei care aleg să își pregătească singuri kitul cu produse de îngrijire pentru călătorie. Astfel, 200 dintre cele 3200 de premii constau în bonuri valorice care pot fi folosite pentru achiziționarea de produse cosmetice și de îngrijire disponibile în magazinul Sephora, din incinta Mega Mall.

Doritorii trebuie doar să păstreze bonuri fiscale primite pentru cumpărături în Mega Mall și însumând minimum 200 de lei, pe care să le prezinte la Biroul de Ridicare a premiilor dedicat campaniei. Bonurile fiscale trebuie să fie obținute în urma cumpărăturilor efectuate în centrul comercial,  în intervalul 6 iulie 2018, orele 10:00,și 29 iulie, orele 21:00, trebuie să fie emise în aceeași zi calendaristică și sunt eligibile doar în ziua în care au fost emise. Fiecare participant poate prezenta unul sau mai multe bonuri fiscale, în funcție de magazinele de la care au făcut cumpărăturile. Astfel, pentru cumpărăturile efectuate în Hypermarketul Carrefour, este necesar un singur bon fiscal, cu valoarea de cel puțin 200 de lei, în timp ce pot fi cumulate maximum 2 bonuri fiscale de la unitățile de tip cafenele, restaurante și fast food.

Campania„Premiile merg cu tine în vacanță” este destinată doar persoanelor fizice cu vârsta de peste 18 ani, iar fiecare participant se poate înscrie pentru câștigarea unui premiu o sigură dată pe zi.

Vino să faci cumpărături în Mega Mall și primești garantat îngrijirea de care ai nevoie în zilele cu soare!

___________________
Mai multe informații sunt disponibile pe website-ul www.megamallbucuresti.ro sau pe pagina de Facebook Mega Mall.

Despre Mega Mall
Mega Mall este unul dintre cele mai moderne centre comerciale din București inaugurat în urma unei investiții de 165 de milioane de euro. Centrul acoperă în total 230.000 metri pătrați, fiind în prezent centrul comercial cu cea mai mare suprafață construită din România. Mall-ul dispune de un spațiu închiriabil de aproximativ 77.000 de metri pătrați, dispuși pe 4 niveluri, și găzduiește peste 200 de magazine, dar și o parcare cu o capacitate de 3.000 de locuri dispuse pe 6 niveluri, dintre care 1.000 sunt situate pe acoperiș. Centrul comercial propune un mix complet de branduri de renume național și internațional pentru toate nevoile și interesele, precum și diverse opțiuni de relaxare și petrecere a timpului liber: un food court de 10.000 mp cu o varietate restaurante, fast food-uri și cafenele pentru toate gusturile, o sală de fitness WorldClass, de 2.500 de metri pătrați, dotată cu o piscină semi-olimpică, un cinematograf Cinema City cu 14 săli ultra moderne și tehnologia 4Dx, un nou concept de spații de distracții cu casino, deschis non-stop, dar și un loc de joacă, adus de Gymboland, pentru copiii de toate vârstele.

Aici sunt prezente unele dintre cele mai mari reprezentanțe ale magazinelor de fashion, încălţăminte, îngrijire şi accesorii din țară, printre care H&M, Zara, Koton, Mango, Peek & Cloppenburg, New Yorker, Pull&Bear, C&A, LC Waikiki, Bershka, Sephora, Mayoral, Stradivarius, Orsay, adidas, Nike, Lee Cooper, Douglas, Nala, Secom, INCI, NEXT, Hilfiger Denim, Musette, Moarch, Hervis, Stefanel, ECCO, Intersport, MAC, Benvenuti sau Aldo. Ofertei de food court li s-au adăugat în 2017 Taco Bell, McDonalds, Sbarro și Two by Trickshot, care include și o zonă de petrecere a timpului liber, cu billiard și bowling. De la începutul anului 2018, portofoliul mallului bucureștean s-a îmbunătățit cu Bebe Supermarket, Under Armour, Sbarro, Secom, Sizzer, Hummel. Mega Mall marchează și o serie de premiere pe piața din România, aici fiind  inaugurate primele magazine Reserved Man, Pupa, Sport Vision, Buzz.