Membri noi UAE Romanian Business Council: Corina Popescu si Anamaria Prodan

Astăzi, 4 septembrie 2023, noi, UAE Romanian Business Council – uaerobc.com, avem deosebita plăcere să anunțăm introducerea noilor membri în Consiliul Director: doamna Corina Popescu și doamna Anamaria Prodan.

Doamna Corina Popescu este fostul președinte al Electrica SA, fiind unul dintre cei mai mari experți în energie pe care îi are România în acest moment. Expertiză internațională a domniei sale în domeniul energiei aduce plusvaloare comunității noastre atât de interesată de acest domeniu important.

Doamna Anamaria Prodan este un expert renumit în impresariatul și managementul sportiv internațional, cu rezultate notabile ca agent FIFA la cel mai înalt nivel. Îi mulțumim pentru valoarea adăugată pe care o aduce comunității noastre efervescente și în plină dezvoltare, la dispoziția căreia pune cei peste 10 ani de experiență în Orientul Mijlociu.

În ceea ce privește evenimentul de lansare oficială a UAE Romanian Business Council – uaerobc.com, suntem încântați să vă anunțăm că acesta va avea loc în prestigiosul Armani Events Hall din BURJ KHALIFA Dubai, pe data de 6 octombrie 2023. Cu onoarea de al avea alături pe Alteța Sa, Sheikh-ul Hamdan bin Khalifa bin Hamdan al Nahyan, președinte onorific al UAEROBC, oficiali guvernamentali din România și Emiratele Arabe Unite, precum și alte personalități marcante, acest eveniment va marca o etapă importantă în istoria relațiilor economice și culturale dintre cele două regiuni. Încheindu-se cu un recital de excepție susținut de talentatul artist Marius Mihalache la țambal și vocea încântătoare a Arabelei Nicolau, evenimentul va fi un prilej de celebrare și consolidare a legăturilor noastre.

Pe lângă avantajele unei rețele de afaceri puternice, membrii noștri beneficiază deja de numeroase reduceri în programele oferite de prestigioasele IHG Hotels and Resorts, U by EMAAR, Rotana, Național Rent-a-Car și Fly Dubai. Aceste beneficii completează experiența noastră comunitară, asigurându-ne că membrii noștri pot beneficia de o gamă variată de servicii, de la înființarea unei companii și identificarea partenerilor de încredere, până la momentele de relaxare în timpul călătoriilor.

Suntem mândri să fim martorii acestei evoluții remarcabile și suntem nerăbdători să vedem cum UAE Romanian Business Council – uaerobc.com devine un pilon esențial în dezvoltarea relațiilor economice și culturale dintre Orientul Mijlociu și Europa, dintre Emiratele Arabe Unite și România.

Vă așteptăm cu drag,

Marius Marinoff
Președinte